Notiks jauniešu ONLINE diskusija

 

       Baložu pilsētas 20 gadu svinību ietvaros 15.novembrī plkst. 11:00 Baložu pilsētas pārvaldes sēžu zālē notiks jauniešu online diskusija. Diskusijai būs iespējams sekot un to vērot arī tiešsaistē – gluži tāpat kā vērojam Ķekavas novada Domes sēdes.
 
       Diskusijas tēma - par jauniešiem pasaulē un savā novadā – par aktualitātēm, iespējām un risinājumiem.
 
       „Tikšanās laikā jaunieši apspriedīs sev aktuālos jautājumus, dalīsies pieredzē par paveiktajiem projektiem un aktivitātēm, kā arī jauniešiem pieejamajām iespējām. Īpaša uzmanība tiks pievērsta jautājumiem, kas saistīti ar sekmīgu jauniešu organizācijas darbības uzsākšanu un paplašināšanu,” stāsta Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētājs Juris Jerums.
 
       Diskusijā piedalīsies jaunieši no Ķekavas jauniešu padomes, Baložu vidusskolas, jauniešu biedrības „CHEESE” un jauniešu politiskās biedrības „Progresīvā Jaunotne”.
 
       CHEESE ir biedrība, kura dod iespēju izpausties jauniešiem, kuru idejas ir radošas un interesantas. Darbojas kopš 2010.gada septembra beigām. Interesanti, ka biedrībā ir arī interešu pulciņi. Lielu atbalstu jauniešu biedrībai sniedz Vircavas pagasta pārvalde, Vircavas vidusskola un Jelgavas novada Dome.
 
       Jauniešu politiskā biedrība „Progresīvā Jaunotne” darbojas veicinot jauniešu iesaistīšanos Latvijas politiskajā dzīvē un sadarbojas ar neformālās izglītības iestādēm un citām biedrībām Latvijā un Eiropā. Viens no darbības virzieniem ir Latvijas pilsoniskās sabiedrības sadarbības un labklājības celšanas jautājumi un jauniešu viedokļa paušana augstāk stāvošās institūcijās.
  
       Ceram uz interesantu un auglīgu diskusiju un turpmāku sadarbību novada un Baložu pilsētas jauniešu interesēs.
 
 
Vitolds Krieviņš
Ķekavas novada pašvaldības
Izglītības daļas vadītājs
  Drukāt