Baložu pilsētas svētki nosvinēti

 

       Ķekavas novada Baložu pilsētā no 14. līdz 19. novembrim ar daudzveidīgu pasākumu programmu tika atzīmēta Baložu pilsētas divdesmitā un Baložu pilsētas kultūras nama piecdesmitā dzimšanas diena.
 
       Svinību noslēguma dienā, 19. novembrī, pie Baložu Kultūras nama notika dažādas svētku aktivitātes. Viesus priecēja muzikāli priekšnesumi, amatnieku un uzņēmēju tirdziņš, dažādas balvu izspēles, suņu paklausības rallijs, grāmatu apmaiņas punkts. Sportot gribētājiem bija iespēja piedalīties dažādas sportiskās aktivitātes – orientēšanās sacensībās, nūjošanā, klinšu sienas pārvarēšanā, mezglu siešanas skolā, skrituļošanas sacensībās, velosipēdu parādē, stafetēs u.c. Svētku pasākumos un velobraucienā piedalījās arī Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis.
 
       Kultūras namā svētku dalībniekus priecēja izstāde, mazos viesus sagaidīja leļļu izrādes „Kas Zaķīti pasargās?” un „Pasaka par zvejnieku un pūķi”. Liela interese bērniem bija par Radošajām darbnīcām, kurās ikviens varēja izgatavot dažādas figūras no māla, filcēt vardes un no tām izveidot kopīgu gleznu, ieaust pērlītes pilsētas jubilejas gadskaitlī 20, izgatavot krāsainas papīra brilles,izkrāsot un izveidot karodziņus ar pilsētas simbolu – vardi, kā arī apgleznot seju un iejusties kādā tēlā.
 
       Šogad pilsētas svētki godam nosvinēti, pat par spīti rudenīgiem laika apstākļiem.
 
       Paldies visiem svētku dalībniekiem un organizatoriem par sagādātajiem skaistajiem svētkiem!

 

Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldība
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa
Tālr: 67935802
e-pasts: liva.benete@kekava.lv
 
 
Foto: Līva Benete
  Drukāt