Ķekavas novada Dome tiekas ar iedzīvotājiem Ķekavā

 

28. novembrī, Ķekavas novada pašvaldība uzsāka gadskārtējās tikšanās ar iedzīvotājiem, lai atskatītos uz gada laikā padarīto, dalītos nākotnes plānos, uzklausītu iedzīvotāju rūpes un jautājumus, kā arī rastu iespēju nekavējoties atbildēt uz sasāpējušiem jautājumiem.
 
Aktīvā, pozitīvā gaisotnē Ķekavas kultūras namā tika izrunāti dažādi jautājumi –realizētie un plānotie projekti, ielu apgaismojums, A7 šosejas plānotie remontdarbi (tiks atsākti maijā), iespējamās izmaiņas nodokļu jautājumos nākamajā gadā, satiksmes uzlabojumi, jaunumi drošības jomā un namu apsaimniekošana. Vairāki iedzīvotāji bija vienisprātis, ka būtu nepieciešams labiekārtot dzīvojamo zonu starp daudzdzīvokļu mājām Gaismas ielā ar gājēju - veloceliņiem.
 
Tikšanās laikā pašvaldība saņēma atzinīgus vārdus par stadiona izveidi pie Ķekavas sākumskolas un ceļa remontdarbiem līdz sporta aģentūrai. Pašvaldība aicināja iedzīvotājus būt modriem un informēt policiju, ja tiek novērotas neatļautas darbības, jo jauniem projektiem bieži vien ļaunprātīgi tiek radīti bojājumi.
 
Uzklausot iedzīvotāju ieteikumus, pašvaldība turpmāk izvērtēs iespēju un nepieciešamību tos realizēt.
 
Uz jautājumiem atbildes sniedza Ķekavas novada Domes vadība, deputāti, pašvaldības speciālisti un atbildīgo iestāžu pārstāvji.
 
Atgādinām, ka nākamās sapulces 2011. gada nogalē notiks – 1. decembrī, plkst. 18.00 (Baložu kultūras namā), 5. decembrī, plkst. 18.00 (Valdlaučos – Rāmavas izstāžu zālē), 12. decembrī, plkst. 18.00 (Katlakalna tautas namā), 15. decembrī, plkst. 18.00 Daugmales multifunkcionālajā centrā (jaunajā bērnudārzā).
 
Paldies sapulces dalībniekiem par atsaucību un līdzdalību novada attīstībā.
 
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldība
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa
Tālr: 67935802
e-pasts: liva.benete@kekava.lv
 
28.11.2011
 
Foto: Līva Benete

  Drukāt