Uzsākta novada Attīstības programmas izstrāde 2013. - 2020. gadam

 

Ķekavas novada pašvaldība ir uzsākusi novada Attīstības programmas izstrādi 2013-2020 gadam. Lai programmas izstrāde noritētu veiksmīgi, lūdzām novada iedzīvotājus, uzņēmējus, NVO pārstāvjus pieteikties programmas izstrādes darba grupās. Atsaucība no iedzīvotāju puses bija ļoti liela un 30. novembrī Attīstības programmas izstrādes vadības grupas, darba grupu vadītāji un pārstāvji sanāca kopā uz savu pirmo sanāksmi.
Tajā norādījumus Attīstības programmas izstrādei deva Jevgēnija Butņicka -VARAM Valsts attīstības plānošanas departamenta Reģionālās plānošanas nodaļas vecākā eksperte, Rūdolfs CIMDIŅŠ - Rīgas plānošanas reģionaAttīstības dokumentu monitoringa speciālists.
Ar savu praktisko pieredzi dalījās Rita Grāvīte Ogres novada pašvaldības attīstības speciāliste. Ogres novads savu attīstības programmu ir izstrādājis un tā ir atzīta par vienu no labākajām.
Mārcis Rubenis  un Sandris Mūriņš no Fonds Society Technologies iepazīstināja ar savu redzējumu, kā attīstības programmas izstrādē tiks iesaistīti iedzīvotāji. Fonda Society Technologies darbinieki ir izstrādājuši inovatīvu informāciju tehnoloģiju produktu sabiedrības iesaistīšanai, kurš pilotprojekta ietvaros tiks realizēts Ķekavas novadā.
 
 
Astrīda Vītola
Ķekavas novada pašvaldības
Attīstības daļas vadītāja
 
 
01.12.2011.
 
 
Foto: Ginta Logina
  Drukāt