Pārrunā sadarbību 2012. gadam

 

1. decembrī Ķekavas novada pašvaldībā darba vizītē ieradās pārstāvji no Bordesholmas pašvaldības (Vācija), lai pārrunātu sadarbības plānus 2012. gadā, projektus jauniešiem, sporta aktivitātes un plānoto vizīti Bordesholmā janvārī.
 
Bordesholmas pārstāvji vizītes laikā plāno iepazīties ar gada laikā realizētajiem projektiem novadā, organizēt ikgadējo Ziemassvētku pasākumu Sociālā aprūpes centra iemītniekiem, kā arī apmeklēt Romantiskās mūzikas koncertu Doles Tautas namā un dievkalpojumu Doles - Ķekavas ev.lut. baznīcā.
 
Ķekavas novada delegācijas atbildes vizīte paredzēta janvāri un tās laikā iecerēts pārrunāt iespējamos projektus sporta jomā, iepazīt izglītības sistēmu, īpaši pievēršot uzmanību mūžizglītības un interešu izglītības jautājumiem. Tiks izskatīti projekti, lai veicinātu paaudžu sadarbību, jo 2012. gads pasludināts par Eiropas gadu paaudžu solidaritātei. Tikšanās reizē jauniešu vokālais ansamblis (vadītāja Elīna Starķe) sniegs koncertu Bordesholmas iedzīvotājiem, kā arī Doles – Ķekavas ev.lut. draudzes mācītājs, turpinot sadarbību ar Bordesholmas draudzi, pārrunās vasarā plānoto kristīgo nometni jauniešiem.

 

Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldība
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa
Tālr: 67935802
e-pasts: liva.benete@kekava.lv
 
 
 

 

  Drukāt