Arhibīskaps Jānis Vanags viesojas Ķekavas novadā

 

9. decembrī Doles Tautas namā viesojās Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskaps Jānis Vanags, lai tiktos ar novada iedzīvotājiem, Ķekavas novada Domes deputātiem, pašvaldības darbiniekiem, kā arī aģentūru un iestāžu pārstāvjiem.
 
Tikšanās ievaddaļā Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņi sveica iedzīvotājus un viesus ar muzikālu priekšnesumu, atskaņojot P.Čaikovska, K.E.Baha un citus skaņdarbus.
 
Arhibīskaps Jānis Vanags tikšanās laikā aicināja diskutēt par cilvēka attiecībām ar baznīcu, valsts un baznīcas attiecībām, draudzes un pašvaldības sadarbības iespējām, kā arī rosināja atbalstīt kristīgo mācību skolās.
 
Vizītes ietvaros arhibīskaps Jānis Vanags - 9. decembrī ap plkst. 14.00 viesosies Ķekavas novada Sociālās aprūpes centrā, 10. decembrī individuāli tiksies ar iedzīvotājiem Doles - Ķekavas ev.lut. baznīcā. Savukārt 11.decembrī plkst. 10.00 Doles - Ķekavas ev.lut. baznīcā arhibīskaps Jānis Vanags, prāvests Andris Krauliņš un mācītājs Raivis Martinsons kalpos trešās Adventes Dievkalpojumā.
 
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldība
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa
Tālr: 67935802e-pasts:
liva.benete@kekava.lv

  Drukāt