Ķekavas novada pašvaldības policija paplašina darbības lauku

 

13. februārī Ķekavas novada pašvaldībā viesojās Inčukalna novada vadība un deputāti, lai pārrunātu iespējas drošības un sabiedriskās kārtības jautājumos sadarboties ar Ķekavas novada pašvaldības policiju.
 
Ķekavas novada pašvaldības policija jau pašlaik sniedz sabiedriskās kārtības pakalpojumus Baldones novadam. No 2012. gada 1. aprīļa Ķekavas novada pašvaldības policija paplašinās savu darbības lauku un nodrošinās sabiedrisko kārtību arī Inčukalna novadā.
 
Tikšanas laikā tika pārrunāti vairāki ar drošību saistītie jautājumi, ka arī Inčukalna novada Domes delegācijai bija iespēja iepazīties ar Ķekavas novada pašvaldības policijas darba organizāciju, darba metodēm un materiāli tehnisko nodrošinājumu, kas šogad ir atjaunots un uzlabots.
 
Sapulcē piedalījās Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, priekšsēdētāja vietnieks Juris Krūmiņš, Drošības, sabiedriskās kārtības un satiksmes komitejas priekšsēdētājs Ivans Pihtovs, Pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, priekšnieka vietnieks Germans Ivanovs, Pašvaldības izpilddirektors Aivars Liškovskis, Attīstības daļas vadītāja Astrīda Vītola un Sociālo lietu komitejas priekšsēdētājs Igoris Malinauskas.

 

Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa

  Drukāt