Piesaki problēmu vai novērtē pozitīvi Ķekavas novada pašvaldības darbu

 

Iedzīvotāju ērtībām Ķekavas novada pašvaldība interneta vietnē www.kekavasnovads.lv izveidojusi sarkano un zaļo pogu, lai būtu iespēja operatīvi sazināties ar pašvaldību, paust savu viedokli, uzdot sev interesējošu jautājumu vai atrisināt kādu aktuālu problēmu.
 
Sarkanā poga piedāvā iespēju iedzīvotājiem elektroniski ziņot par novada attīstības problēmām un pašvaldības pakalpojumiem.
 
Savukārt zaļā poga paredzēta, lai izteiktu pozitīvu vērtējumu par pašvaldības un iestāžu darbu, labu servisu, pakalpojumiem u.c.
 
Jau no šīs idejas realizēšanas pirmajām dienām vērojama tendence, ka iedzīvotāji aktīvi izmanto jauno iespēju un ziņo ne tikai par problēmām, bet arī pozitīvām lietām. Uz katru pieteikumu nekavējoties tiek reaģēts, uzsākta problēmas izpēte un meklēts risinājums, kā arī sniegtas atbildes uz katru jautājumu, stāsta Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļas vadītāja Ginta Logina.
 
Aizpildot pieteikumu, var pievienot arī fotogrāfiju vai citu nepieciešamu dokumentu. Ja iedzīvotājs vēlas, pieteikumu var aizpildīt arī anonīmi.
 
Pieteikuma forma aizpildāma šeit.
 

 

Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldība
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa

 
  Drukāt