Izsludina NVO projektu konkursu

 

Ķekavas novada attīstības nolūkos Ķekavas novada pašvaldība izsludinājusi projektu līdzfinansēšanas konkursu nevalstiskām organizācijām, sabiedriskiem nodibinājumiem un fondiem.
 
Projekta pieteikumus var iesniegt pretendenti, ja to juridiskā adrese atrodas un projekta plānotās aktivitātes notiks Ķekavas novadā, kā arī ja ieguvēji no projekta īstenošanas būs novada iedzīvotāji.
 
Konkursa mērķi ir atbalstīt sabiedriski nozīmīgu programmu, projektu un pasākumu īstenošanu Ķekavas novadā, veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, sekmējot viņu dzīves kvalitātes uzlabošanos; veicināt sadarbību starp pašvaldību un nevalstiskajām organizācijām, kā arī atbalstīt iedzīvotāju neformālo izglītību.
 
Projektu īstenošanai pašvaldība var piešķirt līdzfinansējumu līdz 1500 latiem, bet neformālās izglītības projektiem - līdz 500 latiem.
 
Projekta pieteikumus nepieciešams iesniegt no 13. aprīļa līdz 14. maijam Ķekavas novada pašvaldībā personīgi vai pa pastu.
 
Projektu konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa ir pieejama Ķekavas novada pašvaldībā, Attīstības daļā, Gaismas ielā 19. k.9. Ķekavā, 14. kabinetā, vai skatīt šeit - NOLIKUMS
 
 
Vineta Bērziņa

izdevuma "Ķekavas Novads" redaktore 

  Drukāt