Tuvojas Veselības diena

Sestdien, 14. aprīlī, Ķekavas novadā jau trešo gadu notiks Veselības diena, lai aicinātu novada iedzīvotājus rūpēties par savu veselību un pievērsties veselīgam dzīvesveidam.

 

Veselības dienas mērķis ir piedāvāt iedzīvotājiem medicīnas speciālistu konsultācijas par veselības jautājumiem, kā arī uz vietas veikt dažādus diagnostiskos izmeklējumus. Tāpat Veselības dienas rīkotāji vēlas informēt iedzīvotājus par veselīga dzīves veida iespējām un motivēt viņus iesaistīties fiziskajās aktivitātēs.

 

Ikviens Veselības dienā varēs veikt bezmaksas diagnostikas, piemēram, izmērīt asinsspiedienu, noteikt cukuralīmeni asinīs, veikt kaulu blīvuma mērījumus, pēdu mērījumus, analīzes prostatas pārbaudei, kāju vēnu skrīningu, u.c. Pasākuma laikā būs iespēja saņemt fizioterapeita, kardiologa, diētas ārsta, tehniskā ortopēda, dermatologa konsultācijas un uzzināt daudz ko jaunu par veselīgām tējām, vitamīniem un dabīgo kosmētiku.

 
Lai mudinātu Ķekavas novada iedzīvotājus pievērsties veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, Veselības dienas apmeklētāji plkst.11.00 varēs klātienē piedalīties fitnesa un aerobikas nodarbībā, kas piemērota visām vecuma grupām un vadīs viena no labākajām Latvijas fitnesa un aerobikas trenerēm Eva Dzelme.

   

  Drukāt