Piedāvā vasaras prakses vietas jauniešiem

 

Biedrība "Aktīvai Ķekavai" aicina Ķekavas novada jauniešus pieteikties praksei vasarā. Būs iespēja saņemt stipendiju 40 Ls/mēnesī.
 
Prakses vietas ir sekojošas:
 
-        Ekskursiju organizators. Darbs ietvers palīdzību skolēnu ekskursiju plānošanā un organizēšanā.
 
-        Nometnes vadītāja palīgs. Mums ir plānotas 3 bērnu vasaras dienas nometnes Ķekavā un būs jāpalīdz ar nometnes programmas sagatavošanu un pašas nometnes organizēšanu un vadīšanu.
 
-        Niedru pļaušanas speciālists. Biedrība šogad uzsāks niedru pļaušanu (esam iegādājušies speciālu aprīkojumu) Daugavas-Misas kanālā, lai padarītu to atkal piemērotu laivošanai, atpūtai un makšķerēšanai. Darbs ietvers niedru pļaušanu ar motorizētu pļāvēju un niedru izvākšanu krastā. Darbs vairāk piemērots puišiem.
 
SVARĪGI!!! Lai varētu saņemt NVA piešķirto stipendiju jābūt vecumā no 18-24 gadiem un jāvar reģistrēties par bezdarbnieku. Tātad gaidām pieteikumus no jauniešiem, kuri nav oficiālā darbā un nemācās vispārizglītojošā skolā. Var pieteikties augstskolu studenti. Aicinām pieteikties praksei arī, ja neatbilstat šiem kritērijiem, bet tad nevarēsim piedāvāt stipendiju.
 
Darbs būs vasaras / nedaudz arī rudens mēnešos. Nepilna darba slodze (par darbu grafiku vienosimies individuāli). Pamatā darbs notiek Ķekavā, Skvoša dārzā Zanzibāra, bet daļēji ir veicams arī mājās (attiecībā uz ekskursijām un nometni - programmas daļa). Tā būs prakse, tātad strādāsim kopā ar pieredzējušiem speciālistiem un būs iespēja apgūt daudzas praktiskas lietas.
 
Plašāka informācija pa tālr., kā arī pieteikšanās zvanot 22001295 līdz 25.maijam!
 
 
Zane Ešenvalde
Biedrība „Aktīvai Ķekavai”
  Drukāt