Starptautiskajā mākslas vingrošanas turnīrā „MAZĀS ZVAIGZNĪTES” piedalās 207 dalībnieces

 

Š.g. 11.-12.maijā notika tradicionālās sacensības mākslas vingrošanā “Mazās Zvaigznītes”, kurās piedalījās 207 meitenes vecumā no 5 līdz 13 gadiem. Kopumā piedalījās 32 sporta klubu komandas - 12 ārvalstu klubu komandas no Baltkrievijas, Igaunijas, Izraēlas, Krievijas, Lietuvas, Ukrainas, Zviedrijas un 20 Latvijas komandas, tai skaitā no Jūrmalas, Jelgavas, Liepājas, Tukuma un vairākas komandas no Rīgas sporta klubiem.
 
Ķekavas novada sporta skolas komandu šajā turnīrā pārstāvēja 26 audzēknes. Vislielākais gandarījums un prieks bija par 1999.gadā dzimušās Darjas Krasnovas sīvā konkurencē iegūto piekto vietu daudzcīņā. Liels prieks bija par Ķekavas jaunāko audzēkņu sniegumu, kuras, piedaloties šajā turnīrā, spēja uzrādīt augstus rezultātus. 2006.gadā dzimusī Domenika Nikija Vovka izcīnīja 6.vietu daudzcīņā, 2003. gadā dzimusī Ieva Luīze Drava izcīnīja 8. vietu daudzcīņā 47 meiteņu konkurencē. Viņu treneres ir Aina Ancīte un Vita Mikitanova.
 
Šis starptautiskais pasākums nevarētu pastāvēt tik ilgus gadus bez mūsu ilggadējiem atbalstītājiem: Ķekavas novada pašvaldības, Ķekavas sporta aģentūras, SIA ”Dainese”, ”MELNĀ KAFIJA”, „Interbaltija AG”, Ķekavas putnu fabrikas, maiznīcas „Flora”.
 
Īpašu pateicību gribas izteikt Ķekavas novada Domes deputātiem Maksimam Volkovičam, Ivanam Pihtovam un Igorim Malinauskim, kuri personīgi pasniedza pašu sarūpētās dāvanas visām Ķekavas vingrotājām.
 
Lielu paldies gribas teikt Ķekavas Sporta kluba kolektīvam, kurš piedalījās gan sacensību sagatavošanā, gan norisē. Vislielākais paldies ir jāsaka mūsu audzēkņu vecākiem, bez kuru atbalsta un līdzdalības turnīrs vienkārši nebūtu iespējams.
 
Mums ir liels prieks, ka Ķekavā netiek aizmirsts bērnu sports un mūsu bērniem ir iespēja gan piedalīties sacensībās ārpus Latvijas robežām, gan braukt uz vasaras nometnēm, gan vienkārši pilnvērtīgi nodarboties ar sportu un stiprināt veselību Ķekavas novada sporta skolā.
 
 
Vita Mikitanova

Ķekavas novada sporta skolas direktore

 

  Drukāt