Ķekavas novada svētki - pasākums visām paaudzēm!

Š.g. 9.jūnijā ar plašu koncertprogrammu, amatnieku andeli, izstādēm, kliņģeru un dzērienu baudīšanu, atraktīvām sacensībām, rokkoncertu Bliez no bedres un koncertu - zaļumballi, kur uzstāsies grupa Labvēlīgais tips, notiks Ķekavas novada svētki - pasākums visām paaudzēm!

 
Svētku diena sāksies ar dižkoncertu – Lai dejam, lai skanam, lai augam! Koncertā piedalīsies Ķekavas novada bērnu deju kolektīvi gan ar tautu dejām, gan mūsdienu dejas ritmiem, Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris, Ķekavas mūzikas skolas pūtēju orķestris un Jazz ansamblis.
 
Programmas turpinājumā svētku viesus priecēs koncerts - Polka - latviešu tautas deju karaliene! Koncerta apmeklētājiem tiks demonstrēti 13 dažādu polku veidu, iepazīstinot ar katras polkas soļa raksturīgākajām iezīmēm, izdejotas 14 latviešu tautas dejas, kuru horeogrāfijā ir ietvertas polkas. Iepazīt polku veidus palīdzēs Ķekavas novada Kultūras aģentūras deju kolektīvi un kapela. Koncerts noslēgsies ar Ķekavas novada Kultūras aģentūras kopkora sadziedāšanos.
Lasīt vairāk>
 
Paralēli koncertiem varēs apskatīt dažādu karikatūras mākslinieku darbus, ieskatīties Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras dzīvē - fotofiksācijā.
 
Gan bērniem, gan pieaugušajiem būs iespēja piedalīties dažādās atrakcijās. Izmēģināt savus spēkus uzkāpjot 7,5 augstā klinšu sienā, veikt nobraucienus ar trīsi pāri Ķekaviņas upītei, mezglu skolā apgūt vairāk kā 10 mezglu veidus.
 
Pasākuma vakara daļa sāksies ar rokkoncertu – Bliez no bedres! Tā ietvaros jau ceturto gadu notiks konkurss ar mērķi – veicināt jauno rokgrupu profesionālo attīstību un popularitāti. Rokkoncertu organizē Ķekavas novada Jauniešu padome un Jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību.
Lasīt vairāk>
 
Svētku kulminācijā grupa – Labvēlīgais tips! Biļetes iepriekšpārdošanā ar 50% atlaidi var iegādāties Kultūras informācijas centrā Liiba, Biļešu paradīze un pasākuma vietā 9.jūnijā no plkst.19.30.
 
Svētkus organizē Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļa un Kultūras aģentūra.
 
Uzmanību visas dienas garumā būs ierobežota satiksme Skolas un Nākotnes ielā!
 
Tiekamies ābeļdārzā pie Ķekavas sākumskolas!
 
 
Kristīne Grigale
Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūras

Sabiedrisko attiecību speciāliste

 

  Drukāt