“Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa I kārtu

 

“Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa I kārtu Lauku attīstības programmas 413.pasākuma ietvaros “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”.
 
Projektu iesniegumu pieņems no 2010.gada 1.aprīļa līdz 2010.gada 1.maijam.
 
 Projektu iesniegumu iesniegšanas adrese un vieta kur var iepazīties ar vietējo attīstības stratēģiju: “Partnerība Daugavkrasts” Gaismas iela 19, k.9, 14.kabinets, Ķekava, Ķekavas pagasts, Rīgas rajons, LV – 2123. Projektu pieņemšanas beigu termiņš – 2010.gada 1.maijs, plkst.17.00
 
 2010. gadā pieejamais finansējums ir 52 435,60 LV.
 
413.pasākuma “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” 1.aktivitātē “Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un program­mu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”.
 
Rīcība 1. Jaunu darba vietu radīšana, lai veicinātu pakalpojumu sektora attīstību un uzlabotu pakalpojumu pieejamību un kvalitāti.
Pieejamais finansējums 10 000.00 LVL
 
 
413.pasākums“Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās”
1.aktivitātē “Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un program­mu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem”.
Rīcība. 2. Vides aizsardzības pasākumu kvalitātes uzlabošana
Pieejamais finansējums – 15 000 LVL
 
 
413.pasākums“Lauku ekonomikas dažādošana dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijās”
2.aktivitāte iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.
 
Rīcība. 3. Amatniecības un nelauksaimniecisko uzņēmējdarbības veidu prasmju nodošanas interesentiem, radošo darbnīcu attīstība un demonstrējumu pieejamības veicināšana.
Pieejamais finansējums 8 717.80 LVL
 
Rīcība.4. Sociālās aprūpes un veselības aizsardzības infrastruktūras elementu un to pieejamības attīstība, veicināt veselīgu brīvā laika pavadīšanas veidu attīstība.
Pieejamais finansējums 8 717.80 LVL
 
Rīcība 6.Dabas un kultūras mantojuma aizsardzība, sakopšana un izmantošana;.
Pieejamais finansējums 10 000.00 LVL
 
 
  
Biedrības „Partnerība Daugavkrasts”
valdes priekšsēdētājs                       
M.Belovs
 
  Drukāt