Baložos notika Veselības diena

 

Baložos 9. jūnijā Ķekavas ambulance un Ķekavas novada pašvaldība aicināja iedzīvotājus uz Veselības dienu, rosinot ikvienu apmeklētāju savlaicīgi rūpēties par savu veselību, veikt dažādas profilaktiskās diagnostikas un saņemt speciālistu konsultācijas.
 
Veselības dienu apmeklēja aptuveni 200 cilvēku. Šīs dienas ietvaros bija iespējams veikt bezmaksas pārbaudes varikozām vēnām, plaušu pārbaudi (spirogrāfiju) tiem, kas smēķē vai cieš no elpas trūkuma, krūšu pārbaudi sievietēm ar Breatlight lampu, kā arī noteikt osteoporozes risku ar eksprestesta palīdzību, varēja noteikt ķermeņa masas indeksu, cukura un holesterīna līmeni asinīs, hemoglobīna līmeni un veikt elektrokardiogrammu.
 
Konsultācijas sniedza kardiologs dr. K. Jefimova (vienīgā maksas konsultācija), oftalmologs-acu lāzerķirurģijas speciālists dr. S. Osinovecs un dermatologs dr. I. Kuzmane, vērtīgus padomus sniedza fizioterapeits un masieris.
 
Vairākums Veselības dienas apmeklētāji izmantoja visas piedāvātās iespējas un aicināja nākamajā gadā atkal rīkot Veselības dienu.
 
 
P/A Ķekavas ambulance
  Drukāt