Ziemas prieki Ķekavā aizvadīti

27.februārī pie Ķekavas sporta kluba bija pulcējušies sportisti, aktīvisti un ziemas prieku baudītāji uz sacensībām – „Ziemas prieki 2010” Ķekavā. Pasākumu atklāja Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un izpilddirektors Andis Damlics.

 

Dace Cīrule atzīmē: „Ziemas sporta sacensības ir ikgadējas un tradīcijām bagātas Baložu pilsētā. Šogad pirmo reizi tās ir atceļojušas uz Ķekavu, esam vienā novadā un jāsaglabā labākās tradīcijas. Paldies sacensību galvenajam tiesnesim Andrim Eglītim un Baložu sporta iniciatīvu centram, par inventāru un palīdzību trases veidošanā.”.

 

Šajās sacensībās katram bija iespējams piedalīties vairākās disciplīnās – distanču slēpošanā, kur labākās sieviešu konkurencē Krista Ratniece un Lauma Žilko, vīriešu konkurencē Valters Noviks un Valodja Juhimčuks.

 

Jautrajā biatlonā, kur sacensības notika pāros un vairākās grupās. Labākie: Valters Noviks, Raivo Simsons; Arta Cīrule, Kristaps Smiltnieks; Jānis Ratnieks, Krists Ratnieks; Zane Ešenvalde, Andis Ozols.

 

Trešajā disciplīnā – ragaviņu vilkšanā labākie: Raivo Simsons, Valters Noviks; Evita Vanaga, Jānis Vanags; Anastasija Novikova, Jānis Ratnieks, Krista Ratniece.

 

Visi sacensību rezultāti ir aplūkojami http: //sports.kekava.lv

 

Paralēli sporta sacensībām visiem klātesošajiem bija iespēja baudīt siltu tēju un piedalīties lielā sniegavīra celšanā, kas padevās ļoti iespaidīgs.

 

Paldies par sadarbību Ķekavas Tūrisma informāciju centram, Ķekavas Sadzīves servisa centram, kā arī sieviešu fitnesa studijai „Energie” personīgi Anitai Vancānei, kas dāvināja sacensību uzvarētājām dāvanu kartes. Studija atrodas Maskavas ielā 240 laipni aicinātas visas interesentes.

 

Informāciju sagatavoja

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

Maruta Eglīte

 

  Drukāt