Odukalnā un Vimbukrogā izbūvē kanalizācijas tīklus

IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ

 

Ķekavas pagastā turpinās būvdarbi Kohēzijas fonda līdzfinansētā projekta" Ūdenssaimniecības attīstība Ķekavā II fāze" ietvaros. Šobrīd uzsākti kanalizācijas pašteces tīklu izbūves darbi arī Odukalnā - Niedru un Platajā ielā, un Vimbukrogā – Kļavu un Daugavas ielā.

 

Katlakalnā, kur tiek izbūvēti arī jauni ūdensvada tīkli, noslēgumam tuvojas būvdarbi Tulpju, Naudītes un Sporta ielā. Galvenā būvuzņēmēja – a/s Siguldas būvmeistars darbu jūnijā stipri apgrūtināja lielais nokrišņu daudzums, kā arī šai vasarai raksturīgais neparasti augstais gruntsūdeņu līmenis. Lai iemontētu 6 m garu cauruļvada posmu 5 m dziļumā, būvniekiem nākas atsūknēt gruntsūdeņus pat vairākas diennaktis.

 

 

Ielās, kur būvdarbi pabeigti, ceļu seguma atjaunošana iepriekšējā stāvoklī un labiekārtošanas darbi tiks veikti 2-3 mēnešu laikā – ļaujot seguma virskārtai sablīvēties.

 

 

 Lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem un iecietīgiem. Lai arī būvdarbi tiek organizēti tā, lai maksimāli nodrošinātu piekļūšana savām mājām, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 šaurākajās ielās tas nebūs iespējams.

 

 

SIA "Ķekavas nami" interneta vietnē www.kekavasnami.lv un informatīvā izdevuma Ķekavas Novads jūnija numurā publicēta informācija par pieslēgšanās kārtību privātmāju īpašniekiem. Vairāk informācija SIA "Ķekavas namI" birojā - Rāmavas ielā 17, Rāmavā vai pa tālr. 29255787 (galvenais inženieris Jānis Freibergs) vai 29126835 (projekta koordinators Juris Firsts.

 

Juris Firsts,

SIA "Ķekavas Nami"

  Drukāt