Sacensības visiem vindsērfinga entuziastiem

 

Kambīze regate 2012
 
Ūdenssporta klubs Kambīze izsludina sacensības “frīraideriem” (tautas klase), kuras tiks rīkotas Rīgas HES ūdenskrātuvē. Sezonas garumā plānots organizēt 3 posmus, gada beigās noskaidrojot kopvērtējuma uzvarētāju, kurš balvā saņems pilnīgi jaunu  HP portatīvo datoru! Otrās un trešās vietas ieguvēji arī saņems vērtīgas balvas no Dāvanu Serviss un vindsērfinga inventāra tirgotāja SurfPro. Būs arī vērtīga balvas katra posma sacensību uzvarētājam un veicināšanas balvas no Orbit.

 

Aicināti piedalīties visi tie burātāji, kuriem profesionālās sacensības ir bijis šķērslis sacensties ar profesionāļiem un savām iemaņām atbilstošu konkurentu. Profesionālo sportistu dalības ierobežojumi publicēti sacensību nolikumā NOR. Plašāka informācija par sacensību noteikumiem publicēta sacensību nolikumā NOR.

Sacensību distance – astotnieks (ūdenī izvietotas 2 bojas perpendikulāri vējam (pusvējā))

Ja esi jau iekāpis kājsaitēs, ieāķējies trapecē vai arī brīvi burā jau vairākus gadus, Tu esi laipni aicināts ņemt dalību sacensībās. Neaizmirsti paņemt līdzi draugus!

Sacensību galvenie atbalstītāji: HP, Dāvanu Seviss, SurfPro.

Sacensības tiks organizētas brīvdienās pie piemērota stipruma vēja. Sacensības tiks izsludinātas portālos: www.vindserfings.lv, www.surfline.lv, www.kambize.lv, www.windsurf.lv, www.draugiem.lv/vindserfings 2 dienas iepriekš. Lai nenokāvētu informāciju par izsludinātām sacensībām, nosūti e-pastu uz info@kambize.lv (subject: Kambizes jaunumi) un piesakies informācijas saņemšanai uz savu e-pastu.

 

  Drukāt