Starptautisko sporta spēļu dalībnieki dodas svētku gājienā

 

28. jūlija rītā Ķekavas centru ar ovācijām un dziesmām pieskandināja starptautisko sporta spēļu  „VIA Ķekava” dalībnieki, dodoties svinīgajā svētku gājienā.

 

Svētku gājienā pulcējās ne tikai starptautisko sporta spēļu pašmāju, bet arī ārvalstu sporta komandas un oficiālo delegāciju pārstāvji no piecām valstīm – Igaunijas, Lietuvas, Baltkrievijas, Turcijas un Azerbaidžānas.  

 

Svētku gājienu kuplināja arī Ķekavas novada kultūras aģentūras Pīlādžodziņas, kā arī putnu fabrikas „Ķekava” simbols – brīnišķīgā un atraktīvā vista.  

 

 

Svētku gājiena dalībniekus uzmundrināja sanākušie atbalstītāji, kā arī interesi par sestdienas rīta muzikālo sveicienu no sportistiem vēroja ķekavieši savu māju logos.

 

 

Svētku gājiens virzījās no tirdzniecības centra „Liiba” līdz futbola kluba „Auda” stadionam, kur veiksmīgu startu starptautisko sporta spēļu dalībniekiem novēlēja Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras direktore Dace Cīrule un galvenais tiesnesis Andris Eglītis.

 

 

Sportistus uzmundrināja arī Ķekavas novada sporta skolas mākslas vingrotājas ar savu brīnišķīgo uzstāšanos futbola kluba „Auda” stadionā.  

 

 

Svētku brīdī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras direktore sveica arī visus sporta spēļu delegāciju trenerus.      

 

 

 

Vineta Bērziņa,

Izdevuma „Ķekavas Novads” redaktore

 

  Drukāt