Apmeklētājus priecē kultūras programma visas dienas garumā

 

Starptautisko sporta spēļu trešajā dienā, 28. jūlijā, uz lielās skatuves sporta laukumā Fortius organizatori piedāvāja pavadīt laiku skatoties dažādus pašmāju mākslinieku un viesmākslinieku priekšnesumus, piedalīties teātra sportā, loterijās, konkursos un atrakcijās.
 
Kultūras programmā visus priecēja apbrīnojami veiklie un atraktīvie Ielu vingrotāji, kuri piedāvāja noskatīties atlētiskās vingrošanas, hip-hop kultūras un sporta apvienojuma priekšnesumu.
 
Taču, kur spēks tur arī daile! Savu deju prasmi piedāvāja noskatīties novadnieces – deju grupa Mirāža no Baložiem.
 
Šodien, noskatoties priekšnesumus, bija iespēja arī pārliecināties, kāpēc Ķekavas sporta skolas mākslas vingrotājas pārsvarā no konkursiem atbrauc ar iegūtām godalgotām vietām un medaļām.
 
Edmunda Veizāna Modes deju studija no Baldones pārsteidza ar saviem mūsdienu deju priekšnesumiem. Viņu moto ir Pastāvēs, kas pārvērtīsies, tāpēc dejotāji mainās līdzi laikam un modei.
 
Sevi dēvējot par lielu ģimeni, kas kopā veido lielu spēku, sevi pieteica mūsdienu deju grupa Buras no Salaspils. Buras – tā ir dzīve nemitīgā kustībā.
 
Mūsdienu deju studija Texma no Ogres izdejoja deju soļus, apliecinot savu moto – galvenais ir mīlēt deju!
 
Uz lielās skatuves tika sveikti arī sporta spēļu laureāti gan individuālos, gan komandu sporta veidos, kuriem uzgavilēja kupls atbalstītāju pulks.
 
Vakara noslēgumā, koncertā visus priecēs grupa „”Musiqq” un zaļumballē varēs dejot Aijas Andrejevas un Madaras Celmas dziesmu ritmos.

 

Līva Benete

Ķekavas novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste

 

  Drukāt