Apspriež aukļu pakalpojuma sniegšanas nosacījumus

 

30. augustā Ķekavas kultūras namā notika pašvaldības rīkotā informatīvā tikšanās ar aukļu apmācību absolventiem un ģimenēm.

 

Konstruktīvās sanāksmes laikā pašvaldības Izglītības daļas speciālisti ar auklēm un vecākiem, kuri vēlas izmantot aukļu pakalpojumus, apsprieda jautājumus par aukļu pakalpojumu saņemšanu, par līgumu slēgšanu, pašvaldības līdzfinansēšanas saņemšanas nosacījumiem, par aukļu datu bāzes izveidošanu u.c.

 

 

Tikšanās laikā aukles izteica pozitīvu novērtējumu par pašvaldības Izglītības daļas organizētajām aukļu apmācībām, kurās iegūta ļoti noderīga informācija un zināšanas, kas noderēs auklēm, sniedzot savus pakalpojumus jaunajām ģimenēm ar bērniem. Tāpat mācību dalībnieki atzinīgi novērtēja apmācību pasniedzēju profesionalitāti.

 

 

Ņemot vērā aukļu pieprasījumu pēc minētajām apmācībām, pašvaldība 15. septembrī uzsāks apmācību otro kārtu. Apmācību grupair jau nokomplektēta, un ierobežoto vietu dēļ jauni dalībnieki netiek uzņemti.

 

 

Informatīvajā sanāksmē piedalījās arī Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un pašvaldības jurists Jānis Zvaigzne.

 

Vineta Bērziņa,

izdevuma "Ķekavas Novads" redaktore

  Drukāt