Ķekavā notiks konference „Daudzdzīvokļu māju renovācija un efektīva apsaimniekošana”

Š.g. 20. martā no plkst. 10:00 līdz 14:00 Ķekavā, Doles Tautas namā notiks konference „Daudzdzīvokļu māju renovācija un efektīva apsaimniekošana”, kuru organizē Ķekavas novada Uzņēmēju padome un biedrība „Cita Ķekava”.
 
Konferencē uzstāsies Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras pārstāve Signe Kajaka, kura stāstīs par Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējuma piesaisti daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanai, dzīvokļu īpašnieku biedrības „Zemdedziņas” (Ķekava) valdes priekšsēdētāja Diāna Spertāle, kura ar aģentūru ir noslēgusi līgumu un drīzumā uzsāks daudzdzīvokļu mājas renovāciju, dzīvokļu īpašnieku biedrības „Gaismas 6” (Ķekava) valdes priekšsēdētāja Vizma Burilova; AS „SEB banka” finansēšanas projektu vadītāja Tatjana Botina – Solomaha stāstīs par kreditēšanas iespējām daudzdzīvokļu māju renovācijā, bet apsaimniekošanas pieredzē dalīsies Sergejs Sidorko no SIA „Latio Namsaimnieks”.
 
Lai diskutētu par pašvaldības lomu apsaimniekošanas jautājumu sakārtošanā, konferencē piedalīsies pārstāvji no Ķekavas novada Domes un pašvaldības apsaimniekošanas uzņēmumiem – SIA „Ķekavas nami”, SIA „Baložu Komunālā saimniecība” un SIA „Līves 2”.
 
Kā atzīst Ķekavas novada Uzņēmēju padomes valdes priekšsēdētāja Angelika Bondare, ik palaikam publiskajā telpā izskan informācija, ka daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji ir neapmierināti ar savu apsaimniekotāju, arī māju tehniskais stāvoklis ar katru gadu kļūst sliktāks. Konferences mērķis ir pievērst sabiedrības un uzņēmēju uzmanību, lai risinātu šos jautājumus. A.Bondare konferencē aicina piedalīties ikvienu iedzīvotāju, kurš vēlas panākt savas mājas renovāciju un efektīvu apsaimniekošanu.
 
Konferences norisi atbalsta: Ķekavas novada Dome un biedrība „Partnerība Daugavkrasts”.
 
Konferences dienaskārtība>>
 
 
Plašāka informācija:
Ansis Garda
Biedrība „Cita Ķekava”
www.citakekava.lv
E-pasts: ansis.garda@citakekava.lv
Tel.: + 371 29679145
  Drukāt