Rīgas reģiona uzņēmēji pārspriedīs sadarbības iespējas

 

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) otrdien, 25. septembrī plkst. 15.00 LDDK telpās (Rīgā, Baznīcas ielā 25 (3.stāvā) organizē Rīgas reģiona uzņēmēju biedrību pārstāvju tikšanos, kuras laikā tiks pārspriesti reģiona uzņēmējiem aktuālie jautājumi.
 
Tikšanās ietvaros būs pārstāvētas Rīgas, Jūrmalas, Mārupes, Tukuma, Carnikavas, Salaspils, Ķekavas un Babītes darba devēju organizācijas, kā arī Ogres uzņēmēju pārstāvji, kas dalīsies savā pieredzē, pārrunās turpmāko sadarbību un sociālā dialoga iespējas ar reģiona valsts un pašvaldību institūcijām.
 
LDDK Rīgas reģiona sociālā dialoga koordinatore Edīte Alksne: „Projektā, kura mērķis ir veicināt sociālo dialogu visā Latvijā, veidojot ciešas saites starp dažādos reģionos strādājošiem uzņēmumiem, darba ņēmējiem un pārvaldes institūcijām, uzņēmējiem ir iespēja satikties, iepazīties un rast ciešāku sadarbību ar reģiona uzņēmēju biedrībām un aktīviem uzņēmumu pārstāvjiem. LDDK ir gandarīta par daudzajiem pozitīvajiem piemēriem uzņēmēju biedrību sadarbībai ar vietējām pašvaldībām un to aktivitātēm uzņēmējdarbības vides uzlabošanā savos novados. Tomēr vēl ir daudz darāmā, lai stiprinātu esošo biedrību kapacitāti un veicinātu uzņēmumu apvienošanos tajos novados, kur šāda sadarbība vēl nav izplatīta. Ceram, ka tikšanās laikā dzirdēsim daudz pozitīvu piemēru, kas iedrošinās arī citus uzņēmējus apvienoties un aktīvāk līdzdarboties sava novada attīstībā.”
 
Sanāksmes ietvaros notiks tikšanās ar Rīgas plānošanas reģiona izpilddirektoru Jāni Miezeri, lai pārrunātu reģionam aktuālos jautājumus un perspektīvas, kā arī viesosies Hipotēku bankas Aizdevumu daļas vadītājs Guntars Kamzols par uzņēmējdarbības attīstībai pieejamajiem finansējuma avotiem.

 

 

Edīte Alksne
LDDK sociālā dialoga koordinatore Rīgas reģionā
E-pasts: edite@lddk.lv
Tālr.: +371 67325169
  Drukāt