Sveic labākos skolotājus novadā

 

 
5. oktobrī, Skolotāju dienai veltītajā pasākumā, tika apbalvoti Ķekavas novada labākie skolotāji pirmsskolas, vispārējās un profesionālās ievirzes izglītības programmās 2011./2012. mācību gadā.
 
 
 
 
 
 
Izvērtējot pieteiktos kandidātus, konkursa komisija nolēma piešķirt titulu "Labākais skolotājs 2011./2012. mācību gadā":
  • pirmsskolas izglītības programmā - Ingai Akmens no pirmsskolas izglītības iestādes Avotiņš,
  • vispārējās izglītības programmas 1.- 12. klašu grupā - Gintai Zušai no Ķekavas vidusskolas,
  • profesionālās ievirzes izglītības programmā - Evitai Ķellei no Ķekavas Mūzikas skolas.

 

 

Labākos skolotājus no izglītības iestāžu pieteikto kandidātu loka izvērtēja Ķekavas novada izglītības iestāžu pedagogu konkursa žūrija, kas analizēja pedagoga mācību un audzināšanas darba plānošanu, vadīšanu un darbību. Uzvarētājiem pašvaldība piešķīra piemiņas un naudas balvu - 500 latus. Pasākuma laikā arī Swedbank pasniedza savas simpātijas balvas, kuras saņēma pedagogi Inga Akmens, Evita Ķelle un Ginta Zuša.
 
 
 
Pedagogu konkursu rīkoja Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļa. Tā mērķis ir apzināt un izvērtēt izglītībā gūtos rezultātus; motivēt pedagogus kreativitātes izmantošanai un attīstīšanai audzināšanas darbā, izmantot jauninājumus mācību priekšmetu saturā un metodikā; izteikt pateicību pedagogiem par ieguldījumu izglītojamo mācību un audzināšanas darbā. Šogad novada izglītības iestādes kopumā nominēja deviņus pedagogus.
 
 
Ķekavas novada skolotāju godināšanas pasākuma laikā Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekta „Pedagogu konkurētspējas veicināšana izglītības sistēmas optimizācijas apstākļos” koordinatore Aija Āre informēja klātesošos, ka tieši šajā dienā noslēdzās arī minētais pedagogu projekts. Lasīt vairāk šeit.
 
 
 
 
 
 
 
 
Teksts un foto:
Vineta Bērziņa,
izdevuma "Ķekavas Novads" redaktore
 
  Drukāt