Apgaismota Loreķu iela

 

Biedrība "Loreķu lauks", pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, ir iegādājusies aprīkojumu sešu apgaismojuma laternu uzstādīšanai Loreķu ielā.
 
 
 
Iegādātais aprīkojums, iedzīvotāju pašu spēkiem, ir uzstādīts Loreķu ielā apmēram 200 metru garumā, un līdz ar to kopš oktobra Ķekavas novada pašvaldībā ir izgaismota vēl viena iela, informē biedrības pārstāve Līga Mizovska.
 
 
 
Apgaismojuma lampas ieslēdzas un izslēdzas automātiski, jo tās darbojas, balstoties uz tumsas sensoru, proti, kad sāk krēslot, tās ieslēdzas, kad paliek gaišs – izdziest. Tādējādi, izvēloties minēto apgaismojumu lampu modeļus, ir padomāts arī par to energoefektivitāti. 
 
 
 
Biedrības "Loreķu lauks"  valde saka paldies visiem biedrības biedriem un atbalstītājiem par veiksmīgu projekta "Gaisma Loreķu ielā" realizāciju. Kā stāsta I. Mizovska, par minēto projektu interesi izrādījuši arī citu Loreķu lauka ielu iedzīvotāji, kuriem vēl joprojām jāpārvietojas pa neapgaismotu ielu.   
 
 
 
Projekta mērķis bija uzlabot Ķekavas novada iedzīvotāju, šajā gadījumā, Loreķu ielā dzīvojošām ģimenēm un viņu bērniem dzīves kvalitāti, radot iespēju atrasties drošā un sakoptā apkārējā vidē.
 
 
Vineta Bērziņa,
izdevuma "Ķekavas Novads" redaktore
 
Foto: Līga Mizovska

 

  Drukāt