Zelta valsis – mūža garumā

 

25. oktobrī Ķekavas kultūras namā pulcējās desmit stipras ģimenes, kuru stūrakmens balstīts uz mīlestību, cieņu, iecietību, čaklumu un bērnu sirdssiltumu. Šīs ģimenes ir mūsu novada lepnums, kas svēto laulību solījumu sev tur jau vairāk kā 50 gadus.
 
 
 
Tie ir mūsu Zelta Pāri – Daile un Modris Braueri, Ludmila un Jānis Broki, Irma un Jānis Gabri, Tatjana un Aleksandrs Boļšunovi, Elga un Arnis Auziņi, Velta un Leonards Leiši, Ludmila un Monvīds Petruši, Dzidra un Imants Priedes, Valentīna un Jūliuss Zeiles, Helēna un Gunārs Vegneri.  
 
 
 
Tās ir mūsu stiprās ģimenes, kurus novadnieki pieteica, atsaucoties Ķekavas novada pašvaldības aicinājumam apzināt tos pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un ilgāk. Zelta pāru godināšanas pasākums Zelta valsis no sirds bija veltīts visām šīm ģimenēm kā cieņas apliecinājums un pateicība par ģimenes vērtību stiprināšanu.  
 
 
Zelta valša pasākumā darbojās arī fotogrāfa Jura Ķilkuta Retro fotostudija, kurā visi Zelta pāri varēja iejusties jaunības dienu atmiņās.
 
 
Uz Zelta valsi aicināja Ķekavas novada pašvaldība sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldības kultūras aģentūru un biedrību "Sidrabaine". Kāzu šampanieša dzirksti gaviļniekiem dāvāja tirdzniecības centra "Liiba" veikals "Alk Outlet".
 
 
 
Ceram, ka Zelta pāru godināšana kļūs par vienu no jaukākajām novada tradīcijām.
 
 
Vineta Bērziņa
 
 
  Drukāt