Izstrādā jaunas projektu idejas sadarbībā ar Rīgas un Bordesholmas Rotari klubiem

No 25. – 28. oktobrim Ķekavas novadā viesojās Bordesholmas Rotari kluba pārstāvji, lai apspriestu projektu idejas un finansējuma piesaistes iespējas projektu realizēšanai Ķekavas novadā.

 

Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka p.i. Astrīda Vītola stāsta, ka jau iepriekš notikušas sarunas gan ar Rīgas, gan Bordesholmas Rotari klubiem par iespējamo projektu realizāciju un šajā vizītē Ķekavā mērķis bija strādāt pie ideju projekta attīstīšanas, kā rezultātā Vācijas Rotari kluba pārstāvji rakstītu pieteikumu starptautiskā finansējuma iegūšanai.

 
Ķekavā Rotari kluba pārstāvji tika iepazīstināti ar divām idejām, kas pretendē uz finansējumu - dienas centrs Ķekavā (Jaunatnes iniciatīvu centrs) un jauniešu nometnes Daugmalē.
 
Ķekavas novada jaunieši ceturtdien prezentēja līdz šim veiktos pasākumus (Senioru nedēļa, kafija ar politiķiem u.c.) un jaunatnes iniciatīvu centra ideju, kas Rotari kluba pārstāvjiem ļoti iepatikās, tādēļ nolēma labās idejas kopīgiem spēkiem izstrādāt projekta stadijā.
 
Sestdien, 27. oktobrī, Ķekavas novada domē pašvaldības darbinieki, aktīvākie novada jaunieši un Bordesholmas izpilddirektors Manfrēds Osbārs strādāja pie projekta ideju attīstīšanas un pilnveidošanas.
 
Jaunatnes iniciatīvu centra speciāliste Linda Vaškevica stāsta, ka Vācijas pārstāvjus patīkami pārsteidza novada jauniešu aktivitāte un labās idejas. Priecēja arī tas, ka jaunieši atrada laiku brīvdienā, lai kopā ar pašvaldības darbiniekiem plānotu novada iedzīvotājiem svarīgu projektu attīstību. Ceram, ka ar Rotari klubu biedru atbalstu mūsu ieceres īstenosies!
 
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
 
 
 
  Drukāt