Kultūras aģentūru vadīs Egils Štāls

 

18.martā Ķekavas novada Domes ārkārtas sēdē par Ķekavas novada pašvaldības "Kultūras aģentūras" direktoru apstiprināja Egilu Štālu, kuru atklātā konkursa komisija atzina par labāko kandidātu uz šo amatu. 
 
 
E. Štāls ieguvis Latvijas Kultūras akadēmijas un Hamburgas Mūzikas un teātra augstskolas diplomu par augstāko profesionālo izglītību mediju un kultūras menedžmentā, kā arī pabeidzis Latvijas Universitātes Svešvalodas fakultāti. Šobrīd studijas turpina  Ventspils Augstskolas Tulkošanas studiju fakultātē maģistrantūrā.
 
 
Kopš 2001.gada bijis projektu vadītājs uzņēmumā "Latvijas Koncertdirekcija", pēc tam arī biedrībā "Brīvās Mūzikas Aģentūra". Tāpat strādājis Latvijas Tūrisma attīstības aģentūrā par direktora vietnieku. 
 
Dibinājis sabiedrisko fondu "Saules vārti", kura ietvaros īstenoti dažādi nozīmīgi projekti, piemēram, jauniešu kora "Kamēr ..." starptautiskais projekts "Pasaules Saules dziesmas"; ziedojumu piesaiste un koordinācija tādiem sadarbības partneriem kā Hermaņa Brauna fonds (festivāls "Winterfest"), "Platforma Music" ikgadējie Ziemassvētku labdarības koncerti; "Swedbank" klientu dienas un pilsētas svētki 30 Latvijas pilsētās.
 
Aģentūras direktors pārvalda latviešu, krievu, vācu un angļu valodas.
 
 
Sabiedrisko attiecību daļa
  Drukāt