Projekta ietvaros iegādāts inventārs jāšanas sporta iemaņu apguvei

 

Biedrība „Agates sports”, pateicoties Ķekavas novada pašvaldības līdzfinansējumam, ir iegādājusies pašizgāzēja tipa piekabi un jāšanas sporta konkūra disciplīnas šķēršļu komplektu.
 
Konkūra šķēršļu komplekts, kas izgatavots Latvijā, Madonas novadā, kalpos kā palīglīdzeklis jātniekiem ar iepriekšējām iemaņām jāšanas sportā, kā arī jaunajiem jātniekiem, kuri tikai uzsāk jāšanas sporta iemaņu apguvi, lai nodrošinātu pilnvērtīgu treniņa procesu, kā arī apmācītu zirgus un jātniekus šķēršļu pārvarēšanā.
 
Kā stāsta biedrības pārstāve, bez minētā šķēršļu komplekta, nav iespējams novadīt pilnvērtīgu un kvalitatīvu treniņa procesu. Šķēršļu komplektam ir iespēja regulēt kārts augstumu, kas ļauj šķērsli pacelt vai nolaist, atbilstoši jātnieka sagatavotības un iemaņu līmenim.
  
Pašizgāzēja piekabe automašīnai ir paredzēta, lai nodrošinātu staļļa strādniekiem iespēju pārvest šķēršļus no treniņlaukuma uz stalli un atpakaļ, pārvestu ganību nožogojuma mietiņus un aprīkojumu, nogādātu smilts un grants materiālu uz treniņlaukumu, laukuma seguma uzturēšanai un labiekārtošanai, kā arī siena ruļļu nogādāšanai līdz stallim.
 
 
Andra Šteinberga
Biedrības "Agates sports" valdes priekšsēdētāja
 
 

 

  Drukāt