Mēs esam piederīgi savai Valstij, pilsētai un ģimenei

 

15. novembra vakarā, atzīmējot Latvijas valsts svētkus un Baložu pilsētas 21.gadadienu, ar sirsnīgām dziesmām un raitiem deju soļiem tika pieskandināts viss Baložu kultūras nams.
           
Svētku koncertā "Mēs - savas zemes piederīgie" uzstājās visi Baložu kultūras nama amatiermākslas kolektīvi, koncerta vadīšanā aktīvi iesaistījās kora „Zemdega” dalībnieki – Zane, Jānis un Inese.
           
Koncertprogrammas autore Aija Vitmane stāsta: „Svētku koncertu caurvija motīvs – Mēs esam piederīgi savai Valstij, savai pilsētai un savai ģimenei. Īpaši priecēja tas, ka katrs kolektīvs piedalījās koncertā ar lielu atbildības sajūtu, kopumā radot ģimenisku un sirdi sildošu atmosfēru. Šo īpašo piederības sajūtu pastiprināja koncertā iekļautie foto mirkļi no Baložu pilsētas dzīves - ielas, nami, jaunbūves, skvērs ar slaveno Baložu vardi, velo celiņš un protams, pati lielākā vērtība - cilvēki. Cik patīkami, redzēt, ka pilsēta dzīvo, elpo, svin svētkus un priecājas par sasniegto. Visi kopā – tā jau ir tā atbildība, tas spēks un uzdrīkstēšanās, lai apliecinātu savu piederību un ar to arī lepotos.”
 
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

 

Foto: Velga Kūkuma, www.parkulturu.lv

 

Vairāk fotogrāfijas skatīt šeit.

  Drukāt