Koncertuzvedums „Man viņa ir visskaistākā”

 

16. novembra vakarā Ķekavas kultūras namu pieskandināja grezns koncertuzvedums „Man viņa ir visskaistākā”, lai kopā atzīmētu Latvijas valsts 94. dzimšanas dienu.
           
Koncertā tika atskaņota Latvijas valsts himna un uzrunu teica Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis. Uzvedumā piedalījās jauniešu vokālais ansamblis „Jūti”, Jaunais Miltu teātris, TDA „Zīle”, sieviešu koris „Daugaviete” un vīru koris „Ķekava”. Svinīgā pasākuma laikā tika sumināti konkursa „Ķekavas novada sakoptākā sēta 2012” pirmo vietu ieguvēji, savukārt pārējo konkursa laureātu godināšana turpinājās pēc koncerta izstāžu zālē.  
 
Koncertprogrammas režisore Marija Patmalniece stāsta, ka: „Visa uzveduma vadmotīvs ir Latvijas nauda, kas atzīta par vienu no skaistākajām naudām pasaulē - izkāpusi no dainu sējumiem, no gaismas pils, no sirmās Daugavas, no Burtnieka un senču pilskalniem, iesakņojusies Latvijas dižozolu spēkā, apsējusi sev apkārt mītisko Lielvārdes jostu, mums pretim raugās Latvijas nauda. Pati skaistākā nauda visā pasaulē. Tā ir kā miniatūri mākslas darbi ar iekaltām rakstu zīmēm, kuras sniedz izvērstu un saistošu vēstījumu pasaulei, par mums, par mūsu tautu, par Latviju. Laiks mums ir katram savs un vienlaikus visiem kopīgs, tāpat kā nauda – katram sava un visiem kopīga – Latvijas nauda.”
 
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

 

 

Foto: Velga Kūkuma, www.parkulturu.lv

 

Vairāk fotogrāfijas skatīt šeit.
  Drukāt