Novada uzņēmējiem pieejams jauns aprīkojums mārketinga aktivitāšu veicināšanai

 

Ķekavas novada uzņēmēju padome (KNUP), lai atbalstītu vietējos uzņēmējus, ir iegādājusies jaunu aprīkojumu mārketinga aktivitāšu veicināšanai.
 
Kopumā realizēti 2 projekti – LEADER projekts ar ELFLA līdzfinansējumu un piedaloties NVO projektu konkursā, saņemts Ķekavas novada pašvaldības līdzfinanasējums. KNUP ir uzstādījusi divus 3x6 m vides reklāmas stendus banneru izvietošanai, kā arī iegādājusies – laminētāju, 2 saliekamas teltis 3x3 m, biroja printeri/skaneri/kopētāju, kā arī prezentācijas tehnikas komplektu, kurā ietilpst portatīvais dators, projektors, multimediju pults un ekrāns uz statīva.
 
Iegādātie pamatlīdzekļi primāri paredzēti izmantošanai ĶNUP biedru uzņēmumu vajadzībām, bet esam atvērti sadarbībai arī ar mūsu sadarbības organizācijām. Tā iegādātās teltis jau pabijušas gan Mārupes uzņēmēju dienās, gan izstādē Zviedrijā. Arī uz vides reklāmas stendiem pie A7 jau izvietotas pirmās mūsu biedru vides reklāmas. Ceram, ka šo iespēju – izvietot pamanāmu vides reklāmu sava uzņēmuma, produkta vai pasākuma reklāmai, izmantos tieši mazie novada uzņēmumi, kuriem līdz šim vides reklāma nav bijusi finansiāli pieejama.
 
Līdz ar šo projektu realizāciju Ķekavas novada uzņēmēju padome nu jau ir kļuvusi ne tikai par informatīvu, bet arī praktisku novada uzņēmēju atbalstu un aicina arī citus uzņēmumus pievienoties, kļūt par biedriem un izmantot piedāvātās iespējas.
 
 
 
Z.Ešenvalde
Ķekavas novada uzņēmēju padome
Valdes priekšsēdētāja
  Drukāt