Apbalvoti labāko ideju autori

 

Ķekavas novada stratēģijas un attīstības programmas izstrādes laikā, pašvaldība sadarbībā ar „Fonda Society Technologies” izsludināja ideju vākšanas rīku ar sešiem jautājumiem par novada attīstību. Ķekavas novada pašvaldība ir gandarīta par saņemtajiem rezultātiem un izsaka Jums pateicību par iesaistīšanos, veltīto laiku un sniegtajām idejām.
 
Šobrīd idejas ir apkopotas un divi labāko ideju autori saņēmuši pārsteiguma balvas – Kultūras aģentūras dāvanu karti pasākumu apmeklēšanai 3 mēnešus (divām personām). Apsveicam labāko un visvairāk atbalstīto ideju (Kā labiekārtot upju krastmalas Ķekavas ciema teritorijā) autorus - Ingusu Fjodorovu un Rūdolfu Cimdiņu!
 
Kampaņas laikā Inguss Fjodorovs saņēma 44 balsis par ideju – „Ķekavas upītes vientuļajā parkā varētu uztaisīt mīlestības aleju un saliņu. Šis varētu darboties, kā jaunlaulātajiem apskates objekts, bet ķekaviešiem, kā satikšanās vieta.”
 
Savukārt otra labākā bija Rūdolfa Cimdiņa ideja, kuru atbalstīja 41 iedzīvotājs – „Nodrošināt ērtu pieejamību gan kājāmgājējiem, gan velobraucējiem. Sausajā Daugavā labiekārtot peldvietas un piestātnes laivot gribētājiem, atstājot neskartas vietas makšķerniekiem. Ķekavas iedzīvotāju "dzīvi pie ūdeņiem" ievērojami uzlabotu gājēju un velo tiltiņa izbūve uz Doles salu.” Priekšlikums ir iekļauts ilgtspējīgas attīstības stratēģijā.
 
Šobrīd mēs turpinām strādāt pie jauna interaktīvā rīka izvietošanas mājas lapā.
 
Informēsim Jūs arī turpmāk par novada attīstībai svarīgiem jautājumiem.
 
Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste

  Drukāt