Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums

 

Dziedātāja Anmary, kas šogad pārstāvēja Latviju starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija 2012" ar dziesmu "Beautiful Song", gada nogalē mūs iepriecinās ar ziemas noskaņu koncertu "Naktī", kad zvaigznes nolaižas pie mums. Dziedātāja kopā ar Ķekavas novada jauniešu simfonisko orķestri, Rīgas Gospelkori un ritma grupu "Juke Box" piedāvā tumšos ziemas vakarus aizvadīt prieka un mīlestības pilnā gaisotnē.
 
 
Anmary apliecina, ka koncerts ir mūzikas gardēžiem. Programmā ietvertas dziedātājas īpaši izvēlētas skaistākās ziemas dziesmas no populārās un klasiskās mūzikas krājumiem, kurām jaunas aranžijas ir veidojuši talantīgi un profesionāli aranžētāji - Jēkabs Ozoliņš un Emīls Zilberts. Viņa atklāj, ka koncertā izpildīs grupas" Prāta Vētra" basģitārista Ingara Viļuma komponētās dziesmas "Puteņos baltos" un "Par sniegu". Visā pasaulē populāro dziesmu, kas latviski zināma kā Mazais bundzinieks, skanīgās balss īpašniece dziedās kopā ar kādu mazu dziedātāju. Anmary aicina apmeklēt koncertu un ļauties dziesmu par ziemu, sniegu, eņģeļiem un mīlestību valdzinājumam.
 
 
Savu ziemas noskaņu koncertu tūri dziedātāja atklās ar koncertu Ķekavas novadā – Baložu pilsētas kultūras namā 14. decembrī plkst.19.00, savukārt Ķekavas kultūras namā - 21. decembrī plkst.19.00. Koncerti tiks sniegti arī Jēkabpilī, Daugavpilī, Ventspilī un Gulbenē, noslēdzot tūri Rīgā ar koncertiem 28. un 29.decembrī.
 
 
„Mūzika ir mans skābeklis. Dziedāt - tā ir bauda, neaprakstāmas un saviļņojošas sajūtas, kad patīkamas skudriņas izskrien pa visu ķermeni pirms katra uznāciena uz skatuves. Liels gandarījums un patiess prieks, ja kāds gūst baudu un sajūt tās pašas skudriņas, klausoties manas izpildītās dziesmas. Ar nepacietību gaidu ziemas koncertu, jo jūtu, ka tas būs ļoti skaits un saviļņojošs. Jauniešu simfoniskais orķestris, Gospelkoris un ritma grupa – katrs ienes savas krāsas un temperamentu mūzikas skanējumā, katrs to bagātina un dara krāšņu.” - saka Anmary.
 
 
 
  Drukāt