Pošamies uz svētkiem

 

 
Šoruden svinīgajā pasākumā Ķekavas novada labākais skolotājs pedagogi ne tikai saņēma pateicības vārdus, bet arī piedalījās loterijā, kas vienam no mācību spēkiem sniedza ceļazīmi uz skaistuma pārvērtībām tirdzniecības centrā "Liiba", Ķekavā. Un, lūk, toreiz, laimīgā loze iekrita privātskolas Gaismas tilts 97 skolotājai Agnesei Grebžei. Skaituma pārvērtības viņa piedzīvoja Adventa sākumā - 3. decembrī.
 
 
 
 
Uzziņai
Agnese Grebže (38)
Dzīvesvieta: Ķekava
Nodarbošanās:  skolotāja, Gaismas tilts’97
Ģimene: 2 bērni
Horoskopa zīme: auns
Vaļasprieki: ceļošana, teātra izrāžu apmeklēšana, sēņošana, makšķerēšana
Labākās rakstura īpašības: Toleranta attieksme gan pret bērniem, gan pieaugušajiem. Atsaucīga, izpalīdzīga, radoša un dzīvespriecīga
Ģērbšanās stils: lietišķs, brīvs
Sapnis: Ceļot un iepazīt pasauli!
 
 
Pirms ...
 
 
 
 
 
... pēc
Ivita Elksne (grima meistare):
„Iepazīstoties ar Agnesi, ievēroju viņas spilgto temperamentu, tāpēc mūsu izvēle bija izcelt viņas radošo garu ar košu krāsu toņiem. Meistare Linda matus tonēja ķiršu sarkanā tonī, apgrieza matu galus un veidoja šobrīd aktuālu vakara frizūru ar iepītu bizi. Agnesei ir skaistas, garas skropstas, lai tās izceltu meistare Daiga ielika skropstu ilgviļņus. Tā kā tuvojas svētku laiks, arī grims tika veidots spilgtāks nekā ikdienā. Tas lieliski papildināja Agneses kopējo tēlu un drosmīgās pārvērtības.”
 
 
 
Estere Pumpura ( stiliste):
„Brīnišķīgo skolotāju Agnesi šoreiz saposu atbilstoši svētku noskaņai, jo ir sācies brīnumu laiks. Agnese ir ļoti sievišķīga un starojoša būtne ar noslēpumainu šarmu un apburošu smaidu.
Ikdienai piedāvāju apģērbu mierīgos toņos. Adītu melnu garo jaku, kombinējot ar vilnas kleitu Ziemassvētku rakstā , kas ir šīs ziemas aktualitāte. Kā arī nemainīgi dažādās krāsas un kombinācijās
Skolotājam decembrī ir ne mazums pasākumu - skolas ziemassvētku ballītes, svētku koncerti, teātra apmeklējumi, Ziemassvētki ģimenes lokā un galu galā Jaungada sagaidīšana! Tāpēc izejamo tērpu nekad nevar būt par maz.” 
 
 
Šajās pārvērtībās mūsu pārvērtību varonei tika piemeklēti trīs tērpi.
Teātra apmeklējumam būs ļoti atbilstoša tumši zilā reglāna tipa piedurkņu kleita ar zelta pogām un klasiski melo rokassomu ar zelta akcentu 60.g. stilā.
 
 
Uz skolas svētku koncertu Agnesei tikai izvēlēts melna tafta auduma kostīms ar zīmuļveida svārkiem, ¾ piedurkņu žakete ar metāla elementiem, kas atsaucas arī kurpju dizainā. Šo funkcionālo kostīmu šoreiz izceļam ar košo zaļo un piesātināti dzelteno toni trikotāžas topā un rokassomā. Ar nedaudz roķīgu, bet tomēr romantisku piesitienu šajā svētku kostīmā Agnese jūtās savā elementā.
 
 
Kādā tērpā sagaidīsi Jauno gadu, tādā tēlā dzīvosi visu nākamo gadu! Tāpēc arī pats galvenais svinīgais tērps tika veidots no unikālas melnas vilnas futlārveida vakarkleitas, kas ir funkcionāla jebkurā iziešanas situācijā, dažādojot un mainot izmantojamos aksesuārus. Šoreiz melnajam kā akcents izvēlēts sudrabegles pelēki balto toņa mirdzums; mīkstā kažokādas apkakle, matu rotas zieds, spīguļojošie dārgakmeņi auskaros un romantiski izsmalcinātā rokassoma ar mežģīnēm un sievišķīgu tēlu atveidojums tajā. Un gluži kā pasakā ar laimīgām beigām Karalienes cienīgas augstpapēžu kurpes ar acu apžilbinošu mirdzumu un sievišķīgāko sniega sargu, kas pasargā Karalisko skaisto Agnesi.  
 
 
 
Pārvērtību noslēgumā skolotāja Agnese saņēma pārsteiguma dāvanas:
  • košu un stilīgu ziemas šalli no veikala "Regatta",
  • Avène kosmētisko līdzekļu komplektu no "A.Aptieka",
  • dāvanu karti Ls 10 vērtībā no ķīmiskās tīrītavas"Irve",
  • dāvanu karti Ls 10 vērtībā no ELVI,
  • gardu picu no ŅAMMA,
  • ziedus no ziedu veikala "Saulespuķe",
  • dāvanu karti Ls 50 vērtībā no t/c "Liiba".
 
Pārvērtības notika t/c Liiba skaistumkopšanas salonā "Libelle" un veikalā "Seppälä,". Vairāk fotogrāfijas no pārvērtībām var apskatīt www.liiba.lv.
 
 
Inga Pinne
Foto: Ineta Līdace, www.bellafoto.lv
  Drukāt