Spāru svētki sociālajai mājai Mellupos

 

 
 
6. decembrī spāru svētki tika svinēti dažādu sociālo grupu kopdzīvojamai mājai Mellupos (bijusī Misas mežniecības kantora ēka), kurā līdz 2013. gada vasarai paredzēts izbūvēt sociālos dzīvokļus, dienas centru, telpas izbraukuma bibliotēkai, ambulances pieņemšanas punktu un sociālā darbinieka kabinetu.
 
Ķekavas novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka p.i. Astrīda Vītola stāsta: „Projekta gaitā nācās ēku pilnībā atjaunot. Tā kā darbu gaitā, atsedzot bēniņu pārsegumu, atklājās, ka pārsegumu sijas ir bojātas un pilnībā jānomaina, līdz ar to nācās no jauna izbūvēt arī jumtu spāres. Šobrīd turpinās rekonstrukcijas darbi, tiek veikts telpu kapitālais remonts, nomainītas grīdas, pārplānotas telpas, izbūvētas labierīcības, dzeramā ūdens aka, centrālā apkure, notekūdeņu attīrīšanas bioloģiskās iekārtas un veikta ēkas siltināšana.”
 
Projekta „Sociālā centra un dažādu sociālo grupu kopdzīvojamo māju rekonstrukcija Mellupos, Ķekavas pagastā” kopējās izmaksas ir Ls 266 307, no tās Ls 18 000 ir Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) līdzfinansējums, savukārt Ls 248 307 ir Ķekavas novada pašvaldības finansējums.

 

 

Līva Benete
Ķekavas novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
 
 
 

 

  Drukāt