Ziemassvētku ieskaņa sociālā aprūpes centrā

 

Ziemassvētku gaidīšanas laikā Ķekavas novada jauniešu dome kopā ar Pļavniekkalna sākumskolas mazajiem audzēkņiem sarūpēja sirsnīgu un skanīgu dāvanu Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītniekiem.
 
 
20. decembra pēcpusdienā, aicinot visus vienkopus centra saieta zālē, jaunieši un bērni, veltot dziesmas un apveikumus, vēlēja visiem sociālā centra ļaudīm sirdsiltumu, veselību un gaišumu sirdī!
 
 
Katrs centra iemītnieks dāvanā saņēma Baložu vidusskolas un Pļavniekkalna sākumskolas audzēkņu darināto Ziemassvētku kartīti ar laba vēlējumiem gada gaišākajos svētkos. 
 
 
Laba vēlējumus klātienē izteica arī Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un domes Sociālo lietu komitejas vadītājs Igoris Malinauskas. Savukārt muzikālu sveicienu Ziemassvētkos senioriem sniedza arī Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļas vadītājs Vitolds Krieviņš un Ķekavas novada jauniešu iniciatīvu centra vadītāja Linda Vaškevica.
 
 
Ziemassvētku noskaņas koncertā domes priekšsēdētājs sumināja arī aktīvos jauniešus,  pasniedzot viņiem atzinības rakstu par cilvēcības un sirsnības vairošanu Ķekavas novadā projekta "Senioru nedēļa 2012 ietvaros un titula "Ietekmīgākais brīvprātīgais Rīgas reģionā 2012" iegūšanu. Tāpat pateicība tika izteikta Ķekavas novada jauniešu iniciatīvu centra vadītājai Lindai Vaškevicai.
 
 
Atgādinām, ka Senioru nedēļaslaikā, šī gada oktobrī, Ķekavas novada jauniešu dome un Jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar pensionāru organizācijām organizēja semināru par veselības uzlabošanu, sarīkoja balles deju pasākumu, gatavoja veselīgus ievārījumus ziemai, kurus dāvāja Ķekavas sociālās aprūpes centra iemītniekiem, demonstrēja senioriem jauno tehnoloģiju iespējas un dažādas citas aktivitātes.
Projekts „Senioru nedēļa 2012” tika pieteikts konkursā „Brīvprātīgais 2012”, un  Ķekavas novada jauniešu domes jaunieši tika atzīti par labākajiem nominācijā „Ietekmīgākie brīvprātīgie 2012 Rīgas plānošanas reģionā”.    
 
 
 
Vineta Bērziņa,
Izdevuma „Ķekavas Novads” redaktore
 
  Drukāt