Bezmaksas konsultācijas par izglītības iespējām pieaugušajiem

 

Vēlies savā dzīvē kaut ko mainīt? Vēlies papildināt savas līdzšinējās zināšanas, lai veiksmīgāk konkurētu darba tirgū, bet nezini kur un kā to izdarīt?
 
23. janvārī, Ķekavā, Jaunatnes iniciatīvu centra telpās, Gaismas ielā 17c no plkst.10.00 līdz 16.00 izbraukuma vizītē ieradīsies Pieaugušo izglītības konsultants, kurš ikvienam interesentam bez maksas izstrādās individuāli piemērotu mācību plānu esošās izglītības pilnveidošanai.
 
Konsultants pārzina šā brīža aktuālos mācību, e-studiju, kursu un dažādu semināru piedāvājumus un pieejamās atlaides. Konsultants tev var palīdzēt atbildēt uz šādiem un līdzīgiem jautājumiem: kā es varu mainīt savu profesiju, kā es varu papildināt esošās zināšanas, kā es varu iegūt diplomu bez sēdēšanas skolas solā, vai es varu nemācīties, bet vienkārši nokārtot eksāmenu, pamatojoties uz praksē iegūtajām zināšanām, kā man mācīties, ja tam nav laika, vai iespējams mācīties, ja līdzekļi ir ierobežoti?
 
Konsultants darbojas Izglītības un zinātnes ministrijas īstenota un Eiropas Komisijas finansiāli atbalstīta projekta „Eiropas programmas īstenošana pieaugušo izglītības jomā” ietvaros.
 
Lai izmantotu šo iespēju, nepieciešams pieteikties pa tālr.: 67935824 (vietu skaits ierobežots)
  Drukāt