Plāno realizēt izglītojošus pasākumus iedzīvotājiem

 

Latvijas – Turcijas sadraudzības biedrība „Arkadas”, piedaloties Ķekavas novada pašvaldības 2012. gadā izsludinātajā NVO projektu līdzfinansēšanas konkursā, saņēma finansējumu telts iegādei. Pateicoties šim projektam biedrība plāno realizēt dažādus izglītojošus pasākumus novada iedzīvotājiem – radošās darbnīcas, kultūras, sabiedriskos pasākumus un informatīvas nodarbības.
 
Projekta ietvaros piešķirts finansējums Ls 1500 apmērā, no kuriem, ekonomiski izlietojot līdzekļus, iztērēti tikai Ls 1425, pārējais finansējums atskaitīts pašvaldībai.
 
Latvijas – Turcijas sadraudzības biedrība „Arkadas” dibināta 2010. gada oktobrī, lai veicinātu sadraudzību starp Latvijas un Turcijas tautām, bet īpaši Ķekavas novada un Niluferas iedzīvotājiem; organizētu kopīgus izglītības un kultūras projektus un aktivitātes; organizētu kultūras, izglītības un sporta pasākumus bērniem, jauniešiem, senioriem. Sadarbības ietvaros ir realizētas 3 sagatavošanas vizītes un iesniegti vairāki projekti VIAA Leonardo da Vinci mobilitātes programmas ietvaros, kas saņēmuši augustu novērtējumu, bet nav atbalstīti tikai valstij piešķirtā niecīgā finansējuma dēļ.
 
 
Ķekavas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā atbalsta daļa
  Drukāt