Novada domes priekšsēdētājs piedalās jaunā servisa centra pamatakmens iemūrēšanā

31. janvārī Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis un Ķekavas domes deputāts Igoris Malinauskas, kā arī ASV vēstnieks Latvijā Marks Pekala un zemkopības ministre Laimdota Straujuma piedalījās uzņēmuma „Dojus Latvija” lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un servisa centra pamatakmens iemūrēšanā. Jaunais tirdzniecības un servisa centrs, kas atradīsies Ķekavas novadā, nodrošinās aptuveni 50 jaunas darbavietas. Kopējā centra platība būs 3300 m2 un tajā vienlaicīgi varēs apkalpot 12 tehnikas vienības. Servisa centru plānots pabeigt 2013. gada rudenī.

Izsakot atzinību uzņēmumam Dojus Latvija atvērt tirdzniecības un servisa centru Ķekavas novadā, R. Jurķis uzsvēra, ka novada attīstība nav iedomājama bez investīcijām un jaunām darba vietām. Tāpat R. Jurķis norādīja, ka jaunais servisa centrs kļūs arī par lielisku mācību un prakses vietu jaunajiem speciālistiem. Ķekavas novadam, pateicoties sadarbībai ar uzņēmumu Dojus Latvija, ir liels potenciāls kļūt par lauksaimniecības tehnikas servisa un apkalpošanas centru Latvijā, norādīja R. Jurķis.

DOJUS grupa divus šāda tipa centrus ir atvērusi pie Kauņas un Šauļos, Lietuvā. Tagad tikpat vērienīgs un ērts tehnikas un tirdzniecības centrs šoruden tiks atklāts arī Latvijā. Šis jaunais centrs ir apliecinājums Sia „DOJUS Latvija” centieniem būt līderiem savā nozarē, uzsvēra uzņēmuma Dojus Latvija valdes priekšsēdētājs Māris Kanderāns.

Foto šeit:kekava.lv/pub/index.php

  Drukāt