Mēness Otra Puse - DanceSTAR Ziemas deju nometne pieaugušajiem

 

 
Aicinām visus dejotājus ar vai bez sava pastāvīga deju partnera un priekšzināšanām dejā piedalīties DanceSTAR rīkotajā Ziemas deju nometnē, kas norisināsies Ķekavā, Doles Tautas namā no š.g. 15. līdz 17. februārim.
 
 
Nometnes ietvaros būs iespēja aplūkot gan jaunas, gan jau pazīstamas dejas – balles dejas, Argentīnas Tango, Salsu, gan arī Flamenko – no citāda skatu punkta kā ierasts līdz šim.
 
 
DanceSTAR deju apmācību programmas pamatā ir uzskats, ka dejot var ikviens – bez vecuma un priekšzināšanu ierobežojumiem. Deju studijas mērķis ir dot iespēju viegli, nepiespiesti un sev ērtā tempā attīstīt savu dejotprasmi atbilstoši savām interesēm, spējām un iespējām. DanceSTAR nodarbību ietvaros deju partnera trūkums nav šķērslis – nodarbību laikā studija nodrošina deju partnerus bez papildus maksas.
 
 
Nometnes ietvaros, 16. februārī plkst. 21.00 vakarā Ķekavā, Doles Tautas namā notiks DanceSTAR rīkota "ValentīnBalle". Tiem, kas iepriekš nav dejojuši vai arī vienkārši vēlreiz vēlas gūt ieskatu balles deju pamatos, esam sagatavojuši īpašu bonusu - ievadnodarbību balles dejās pietkdien, 15. februārī plkst. 18:00, lai ikviens interesents varētu iesildīties ballei.
 
Uzmanību! Šī nodarbība ir BEZ MAKSAS jebkurā no sekojošajiem gadījumiem:
·         Jūs piedalāties DanceSTAR Ziemas nometnes "Mēness Otra Puse" programmā;
·         Jūs plānojat piedalīties 16. februāra "ValentīnBallē", lai arī nepiedalāties nometnes programmā un esat līdz 14. februārim DanceSTAR deju studijā apmaksājis dalību ballē;
·         Jūs esat iegādājies biļeti uz "ValentīnBalli" iepriekšpārdošanā Ķekavas Informācijas centrā
 
 
Uz Nometni un Balli aiciniet līdzi savus draugus un paziņas - būs interesanti katram!
 
 
Sadarbosimies ar Ķekavas novada Kultūras aģentūru un nodarbības notiks Doles Tautas Nama (Ķekava) lielajā un mazajā zālē.
Nakšņošanas un brokastu iespējas sadarbībā ar Park Hotel Ķekava.
Ēdināšanu (pusdienas un vakariņas) nodrošina: Kafejnīca "Dālderi". Reģistrējoties nometnei, lūdzam ziņot, ja ir nepieciešama īpaša ēdienkarte.
 
 
Aicinām iepazīties ar Nometnes nodarbību programmu un izmaksām šeit: http://www.dancestar.lv/en/dancestar/svariigi-notikumi/ziemas-deju-nometne-meeness-otra-puse-367631). Lūdzam reģistrēties savlaicīgi!
 
Ja rodas kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, ziņojiet: info@dancestar.lv vai pa tālr.  20227771
 
 
  Drukāt