Dienas centram Ķekavā – trīs gadi

 Jau trīs gadus cilvēki ar funkcionāliem traucējumiem Ķekavā var apmeklēt Ķekavas sociālās aprūpes centra izveidoto dienas centru Gaismas iela, lai pavadītu laiku viens otra sabiedrībā un piedalītos daudzveidīgās nodarbībās un dažādos pasākumos.

 

Jau otro gadu tiek nodrošināta iespēja apmeklēt arī Daugmales baseinu, ko novērtē gan klienti, gan darbinieki. Jāpiebilst, ka visus pasākumus un nodarbības var apmeklēt gan dienas, gan ilgstošās sociālās aprūpes centra klienti. Sevišķi iecienītas, piemēram, kļuvušas balles kapellas Vecie draugi vadībā, Jāņu ielīgošana, ekskursijas.
 
 
Par godu Dienas centra trešajai gadskārtai 1. februārī Ķekavas sociālās aprūpes centra zālē uzstājās Baložu līnijdejotāju kluba Jautrie zābaciņi dejotāji. Kolektīvs jau trešo reizi ieguvis Pasaules čempionu titulu līnijdejās, tāpēc skatītāji vēroja priekšnesumu ar īpašu interesi un atsaucību. Pasākumā uzstājās arī dienas centra Gaismas iela dziedātāji.
 
 
Savukārt 6. februārī tirdzniecības centra Liiba tika atklāta dienas centra darbu izstāde. Izstādes autori – dienas centra klienti, kā arī darbinieki. Paldies visiem tiem, kas šajos  gados ziedojuši savu laiku, darbu un līdzekļus, lai padarītu krāsaināku klientu ikdienu, dalītos savās prasmēs un zināšanās.
 
 
 
Darbi tapuši rokdarbu, keramikas, filcēšanas, vizuālās mākslas un citās nodarbībās laika posmā no 2010. līdz 2013. gadam.
 
 
Izstādē  apskatāmas arī Ķekavas sociālās aprūpes centra Daugmales dienas centra Adatiņas mazo apmeklētāju uzņemtās fotogrāfijas Visa dzīva radībiņa. 
 
Antra Martinsone
 
  Drukāt