Sadarbības partneris 2012

 Ķekavas novada pašvaldības Kultūras aģentūra (ĶNKA)  8.februārī plkst. 18.00 Ķekavā, Doles Tautas namā rīko balli „Sadarbības partneris 2012”. Ielūgti ir 85 uzņēmumu pārstāvji, kuru starpā ir gan līdzšinējie, gan potenciālie sadarbības partneri, kā arī piedalīsies ārzemju delegācija no Lietuvas.

 

Līdzšinējo veiksmīgo sadarbības projektu rezultātā, ĶNKA attīstīja ideju par saviesīgas balles rīkošanu, lai prezentētu 2012.gada sadarbības procesā paveikto, kā arī motivētu viesus uz jauniem, kopīgiem projektiem un sadarbību.
 
 
Balles atklāšanā ar svinīgu runu uzstāsies ĶNKA direktors A.Ancāns, dodot vārdu arī Ķekavas novada Domes priekšsēdētājam R.Jurķa kungam. Balles kulminācija būs apbalvošana. Pateicības rakstus par veiksmīgu sadarbību saņems 17 uzņēmumi, bet 3 uzņēmumi tiks nominēti kā „Gada sadarbības partneris 2012”. Protams, neizpaliks arī jautrā daļa- dejas ar grupu „Ginc un es”.
 
 
Šāda veida balle Ķekavas novadā tiek rīkota pirmo reizi, bet ar domu to ieviest kā tradīciju - gada sākumā pateikties sadarbības partneriem par veiksmīgiem kopprojektiem un aicināt jaunu sadarbības projektu līdzdalībā.
 
 
Par dalību ballē vai vēlmi veidot kopīgu sadarbību informēt ĶNKA mārketinga projektu vadītāju Vitu Andžejevsku (vita.andzejevska@kekava.lv, mob.tālr. 26554739).
 

 

Informāciju sagatavoja:
Eva Andža
Ķekavas novada pašvaldības 
Kultūras aģentūras
Sabiedrisko attiecību speciāliste

 

  Drukāt