Piesakies programmai vietējo uzņēmumu attīstības veicināšanai “Latvijas Zelts"

 Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) atklāj programmas vietējo uzņēmumu attīstības veicināšanai – “Latvijas Zelts” nākamo pieteikumu pieņemšanas kārtu. Papildus informāciju skatiet pielikumā.

 

Vairāk informācijas par šo programmu lasīt šeit. Savukārt pieteikuma anketa pieejama šeit. 


Latvijai ir svarīgi jebkādi uzņēmumi, kas darbojas Latvijā, godprātīgi maksā nodokļus, nodrošina darba vietas vietējiem iedzīvotājiem un veicina valsts attīstību, taču šī brīža ekonomiskās situācijas kontekstā īpaša uzmanība jāpievēš un jāizceļ tie, kas ražo un rada pievienoto vērtību Latvijā. Tādēļ programmas “Latvijas Zelts” ietvaros LUAC atbalstu plāno sniegt tieši tiem uzņēmumiem, kas ar savu darbību sniedz pēc iespējas lielāku pienesumu valsts ekonomikai (ražošanas uzņēmumi, pakalpojumu sniedzēji, uzņēmumi reģionos, u.c.).



Priekšroka būs tām kompānijām, kas vēlas attīstīties, piedzīvot izaugsmi, kļūt lielāki, paplašināt tirgu. Ļoti gaidīti ir uzņēmumi no reģioniem, jo apzināmies, cik katra darba vieta Latvijas novados ir svarīga. Programmas ietvaros plānojam izveidot Latvijas Zelta simtnieku – uzņēmumus, kurus atbalstīt īpaši, veicinot to izaugsmi nākotnē.

 

Baiba Paegle
projektu attīstības koordinatore
Tālrunis 20076860
E-pasts:
luac@luac.lv

  Drukāt