Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji tiekas ar Daugmales iedzīvotājiem
20. februārī Daugmales multifunkcionālajā centrā Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji tikās ar Daugmales iedzīvotājiem. Tikšanās laikā tika apspriesti Daugmales iedzīvotājus interesējošie jautājumi. No Ķekavas novada pašvaldības puses diskusijā piedalījās novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, priekšsēdētāja vietnieks Juris Krūmiņš, novada pašvaldības izpilddirektors Aivars Liškovskis, izpilddirektora vietnieka pienākumu izpildītāja un Attīstības daļas pārstāve Astrīda Vītola, novada Telpiskās plānošanas daļas pārstāve Gita Rengarte, Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, ĶNKA pārstāve Anita Lubova, Ķekavas novada Domes deputāti Valts Variks un Līga Voldeka, Daugmales pamatskolas direktors Andris Ceļmalnieks, kā arī Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un konsultatīvās nodaļas vadītāja Ginta Logina. Tikšanos ar iedzīvotājiem vadīja Daugmales pārvaldes vadītājs Uģis Volosovskis.
Tikšanās laikā iedzīvotāji tika informēti par aktualitātēm Daugmalē, kā arī tika apspriestas iedzīvotāju problēmas un sniegtas atbildes uz jautājumiem.
Daugmales iedzīvotājiem neērtības sagādā šādas problēmas:
  • dzeramā ūdens kvalitātes pasliktināšanās Daugmales pagastā,
  • grants ceļu sliktā kvalitāte Daugmalē, kā arī problēmas, kas rodas ceļu greiderēšanas  rezultātā,
  • peldvietu nepieciešamība Daugmalē,
  • ielu un šķērsielu apgaismojuma nepietiekamība Daugmales jaunajos ciematos,
  • ikgadējie remontdarbi Rīgas HESā, kas saistīti ar ūdens līmeņa pazemināšanu, aktīvās peldsezonas laikā (izteikts priekšlikums remontdarbus veikt citā laika periodā). 
Kā arī tika noskaidrots, kad noslēgsies Daugmales bērnudārza būvniecības darbi un kad tas uzsāks darbību. Diskusijas noslēgumā Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks sniedza informāciju par policijas darbu Ķekavas novadā.
Nākamās tikšanās ar Ķekavas novada pašvaldības pārstāvjiem notiks:
  • Ķekavas pagastā - 21. februārī plkst. 18.30 Doles Tautas namā,
  • Baložu pilsētā - 25. februārī plkst. 18.30 Baložu kultūras namā.

     

     20.02.2013

    Artūrs Zālītis

    Ķekavas novada pašvaldība

    Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā daļa

    e-pasts: arturs.zalitis@kekava.lv

     

 

  Drukāt