Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji tiekas ar Ķekavas novada iedzīvotājiem
21. februārī Ķekavā, Doles Tautas namā Ķekavas novada pašvaldības pārstāvji tikās ar Ķekavas iedzīvotājiem. Tikšanās laikā tika diskutēts par Ķekavas novada iedzīvotājiem aktuāliem jautājumiem. No Ķekavas novada pašvaldības puses diskusijā piedalījās novada Ķekavas novada Domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis, Domes priekšsēdētāja vietnieks Juris Krūmiņš, izpilddirektora vietnieka pienākumu izpildītāja un Attīstības daļas pārstāve Astrīda Vītola, Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš, Domes deputāte Līga Voldeka, Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un konsultatīvās nodaļas vadītāja Ginta Logina un Ķekavas novada Kultūras aģentūras direktors Artūrs Ancāns, kā arī SIA „Ķekavas nami” valdes priekšsēdētājs Ēriks Linters un SIA „Ķekavas nami” valdes loceklis Juris Firsts. Diskusiju ar iedzīvotājiem vadīja novada pašvaldības izpilddirektors Aivars Liškovskis.
Diskusijas laikā iedzīvotāji tika informēti par aktualitātēm Ķekavā, kā arī tika diskutēts par iedzīvotāju problēmām un sniegtas atbildes uz jautājumiem.
Sanāksmes laikā iedzīvotāji tika informēti par aktualitātēm novadā, tika diskutēts par  problēmām un jautājumiem:
  • apkures un siltā ūdens tarifi,
  • neskaidrība un neizpratne par lielajiem komunālo maksājumu rēķiniem, kā tie tiek sastādīti un kā tiek izmantoti līdzekļi, kas iekasēti par šiem rēķiniem,
  • nekustamā īpašuma nodokļa paaugstināšana 2013. gadā,
  • ar centrālā kanalizācijas tīkla izbūvi saistītās neērtības Vimbukrogā,
  • ūdens kvalitāte un karstā ūdens nepietiekoša temperatūra dzīvokļos,
  • Dzērumos Misas upes krastu stiprināšana un gāzes pieslēguma ierīkošana,
  • namu siltināšanas jautājumi.
Tāpat ar iedzīvotājiem tika diskutēts par ceļu uzturēšanu, veloceliņu un ietvju izbūvi Ķekavas novadā, un izskaidroti jautājumi par atkritumu apsaimniekošanu novadā. Reģionālās pašvaldības policijas priekšnieks Māris Bomiņš sniedza atbildes par drošību novada teritorijā, ātruma ierobežošanas jautājumiem apdzīvotajās vietās, bērnu informēšanu par drošības pasākumiem, kā arī rīcību gadījumos, ja ir novērota nelikumīga darbība. Diskusijas izskaņā aktualizējās jautājums par nepieciešamību papildus izvietot konteinerus izlietotajām baterijām un kvēlspuldzēm.
Nākamā tikšanās ar Ķekavas novada pašvaldības pārstāvjiem paredzēta:
  • Baložu pilsētā – 25. Februārī plkst. 18.30 Baložu kultūras namā.

 

22.02.2013

 

 

Artūrs Zālītis

Ķekavas novada pašvaldība

Sabiedrisko attiecību un konsultatīvā daļa

e-pasts: arturs.zalitis@kekava.lv

 

  Drukāt