Izsludina NVO projektu konkursu

 

 

Pamatojoties uz Ķekavas novada Domes 28.02.2013. sēdes lēmumu Nr.2.§2. (protokols Nr.5) Ķekavas novada attīstības nolūkos Ķekavas novada pašvaldība izsludinājusi Ķekavas novada nevalstisko organizāciju projektu atbalsta konkursu.

Projekta pieteikumus var iesniegt pretendenti, ja to juridiskā adrese reģistrēta Ķekavas novadā un projektā plānotās aktivitātes notiks Ķekavas novadā, kā arī ja ieguvēji no projekta īstenošanas būs novada iedzīvotāji.

Konkursa mērķi ir atbalstīt sabiedriski nozīmīgu programmu, projektu un pasākumu īstenošanu Ķekavas novadā, veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, sekmējot viņu dzīves kvalitātes uzlabošanos; veicināt sadarbību starp pašvaldību un nevalstiskajām organizācijām, kā arī atbalstīt iedzīvotāju mūžizglītību un neformālo izglītību.

Projekta īstenošanai pašvaldība var piešķirt līdzfinansējumu līdz 1500 latiem, bet mūžizglītības un neformālās izglītības projektiem - līdz 500 latiem.

Projekta pieteikumus nepieciešams iesniegt no 12. marta līdz 15. aprīlim plkst. 17.00 Ķekavas novada pašvaldībā personīgi Attīstības daļā 14. kabinetā vai pa pastu.

 

Projektu konkursa nolikums, pieteikuma veidlapa un vērtēšanas kritēriji

 

Neskaidrību gadījumā, iepriekš piesakoties pa tālruni 67847163, konsultācijas variet saņemt Ķekavas novada pašvaldībā, Gaismas ielā 19. k.9. Ķekavā, 14. kabinetā.

Kontaktinformācija: 67847163; e- pasts agita.eizenberga@kekava.lv

 

Attīstības daļa

Konkursa nolikums

 

  Drukāt