Uzņēmēji tiekas Ķekavas novada uzņēmēju padomes rīkotajā ballē

 

 

5. martā Ķekavas novada uzņēmēju padomes rīkotā balle Ķekavā, Doles Tautas namā, pulcēja aptuveni 80 viesus – uzņēmējus no Ķekavas, Mārupes, Tukuma un Rīgas, kā arī ĶNUP sadarbības partnerus.

Pasākums tika atklāts ar valdes priekšsēdētājas Zanes Ešenvaldes svinīgo uzrunu, kurai sekoja viesu apsveikumi. Ballē pirmo reizi plašākai publikai tika prezentēta ĶNUP vizuālā identitāte – logo, kuru izstrādājusi A.Pauliņa-Jēkabsone, kā arī klātesošie tika iepazīstināti ar jaunievēlēto valdi – Zani Ešenvaldi, Angeliku Bondari, Andru Pauliņu-Jēkabsoni, Ervīnu Lasmani un Jutu Liflandi. Balle tika aizvadīta kino noskaņās – ar mēmo kino, mūziku no kinofilmām, tematisko izstādi, fotografēšanos uz sarkanā paklāja kā arī kinoseansu, kura laikā skatītājiem demonstrēja Ķekavas novadā “Fast cinema” projektā jauniešu veidoto īsfilmu.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja iejusties zvaigžū lomā un nofotografēties uz sarkanā paklāja fotogrāfu Jāņa Liflanda un Kristapa Sietiņa foto studijā. Visa vakara garumā apmeklētāji labprāt baudīja kvalitatīvo un garšīgo kafiju īpaši izveidotajā kafijas bārā, ko nodrošināja pasākuma atbalstītāji “ABSI ”maiņas darījumu forums. Patīkamus mirkļus visiem bija sagādājuši arī citi atbalstītāji – Ķekavas avots, piepūšamie.lv; Martoss Group. Īpašu atsaucību izpelnījās Zemgus LB sarūpētais pārsteigums – iespēja ātrākajam īsziņas nosūtītājam laimēt biļetes uz koncertu.

Par muzikālo pavadījumu pasākuma laikā rūpējās mūziķu trio – vijolniece Ilze Tomaševska, basģitārists Pēteris Kotans un ģitārists Mārtiņš Antāns. Vēlāk, sapulcējot cilvēkus uz deju grīdas, apmeklētājus priecēja grupa “Disko drostaliņas”. Vakars bija piepildīts ar patīkamām emocijām, un tika dibināti jauni biznesa kontakti. Balle guva labas atsauksmes no apmeklētājiem un organizatori cer nākamgad pulcēt vēl lielāku uzņēmēju skaitu.

Liels paldies balles organizatoriem – Kristai un Jutai no NTulkojumi, kā arī visiem mūsu atbalstītājiem un viesiem. Bildes no pasākuma www.knup.lv un www.parkulturu.lv

 

Valdes priekšsēdētāja

Zane Ešenvalde

 

  Drukāt