Piedalies aptaujā par ikdienas mobilitāti mūsu novadā

Latvijas Universitātes Vides pārvaldības studiju programmas studente aicina ikvienu vietējo iedzīvotāju piedalīties aptaujā par ikdienas pārvietošanās praksi un tās problēmjautājumiem. Maģistra darba ietvaros „Ilgtspējīga mobilitāte Ķekavas novada pašvaldībā” tiek veikta interneta aptauja, kuras mērķis ir iegūt analītisku informāciju par vietējo iedzīvotāju ikdienas pārvietošanās praksi un apmierinātību ar satiksmes infrastruktūras stāvokli.

Izsakiet savu viedokli par dažādiem problēmjautājumiem, dalieties savās idejās un pārdomās par satiksmes infrastruktūras uzlabošanu mūsu novada teritorijā. Sniegtā informācija kalpos par pamatu sociāli vienlīdzīgas, videi draudzīgas un ekonomiski izdevīgas mobilitātes rīcībpolitikas izveidošanai Ķekavas novada pašvaldībā.

Aptaujā kopumā ir iekļauti 20 jautājumi – 16 pamatjautājumi un 4 demogrāfiskā rakstura jautājumi. Aptauja ir anonīma, atbildes būs analizētas apkopotā veidā. Aptauja būs aktīva līdz 5. maijam (ieskaitot) vai līdz dienai, kad būs atbildējuši 100 respondenti. Aptauja ir pieejama šeit.

Ja vēlaties saņemt vairāk informācijas par maģistra darba pētījumu, kā arī pēc laika iepazīties ar gatavu pētījumu un izstrādātu rīcībpolitiku, rakstiet uz e-pastu – iljana@inbox.lv

 

Iljana Davida

  Drukāt