Velofotoorientēšanās Ķekavas novadā 2013

 

Tūrisma sezona Ķekavas novadā šogad tiek atklāta ar velofotoorientēšanās pasākumu. Tas notiks 5. maijā, kas jau kļuvis par tradicionālu datumu. Pasākuma dalībnieki veido komandas (2-7 personas) un noteiktā kontrollaikā ar velosipēdiem apceļo kultūrvēsturiskos, apskates un dabas, kā arī citus tūrisma objektus Ķekavas novadā. Komandu iepriekšēja pieteikšana Internetā - http://www.parturismu.lv. Savukārt sacensību dienā komandas varēs pieteikt un reģistrēt no plkst. 10:00. Sacensību starts plkst. 11:00 pie Ķekavas novada TIC, Rīgas ielā 26, Ķekavā. Sīkāku informācija par pasākumu lūdzu skatīt http://www.parturismu.lv.
 

Lai pasākumu padarītu interesantāku un atmiņās paliekošu, šogad katrā objektā jāveic fotogrāfēšanās (ar saviem digitāliem fotoaparātiem), kas vēlāk būs kā pieradījums komandas apmeklējumam konkrētajā vietā/objektā.
 


Pasākuma īpašie viesi būs elektrovelosipēdu ražotāja BLUE SHOCK BIKE (Latvija) pārstāvji, kuri visiem interesentiem pie Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra no plkst. 14:00 līdz 16:00 parādīs un izstāstīs par Latvijā ražotiem elektrovelosipēdiem.
 

 

  Drukāt